3 år

En afrunding

img_5806-1

Puha, der har været godt gang i den hele weekenden og bloggen er altså blevet en smule nedprioriteret.

I lørdags havde verdens dejligste jo fødselsdag. Og eftersom vi befandt os i Australien samme tid sidste år, var vi nødt til at holde en ordentlig fest for ham i år, selvfølgelig. Og det var en succes.
3 år gammel. Så forstår man hvad fødselsdag og gaver er, og det var noget der bragte lykke med sig.

img_5829

I dag havde vi så børnehaven på besøg. Eller det vil sige noget af børnehaven. De tager altid kun en lille håndfuld afsted (de vælger hvem der kommer med, og sørger for at alle får lov at komme til fødselsdag fra tid til anden), så de kom 5 børn og to pædagoger. Jeg ved ikke hvordan det fungerer i andre institutioner, men jeg har arbejdet i en børnehave engang, og når man tog til fødselsdag var det med hele stuen, hvilket i sidste ende bare var super kaos.
Næ du, 5 styks, dét var hyggeligt. Og tak i øvrigt for jeres gode inputs til mad og kage i går på min IG. Vi endte med at lave pizzasnegle, minifrikadeller, friske grøntsager på spyd, samt frugtspyd og en banankage til dessert. Det gled ned, så jeg vil mene at det var en succes : )
Nu har jeg lige puttet mit barn, der lige inden han lukkede øjnene, fortalte at han bare elskede at have børnehaven på besøg. Så kært jo.

Så i dag var ligesom en afrunding på alle de arrangementer den har stået på den sidste måneds tid. Først alle jule-tam-tam’sne. Så selve juleaften, 2. juledag, nytårsaften og 2x Saxo fødselsdag. Det har selvfølgelig været så skønt og hyggeligt, men jeg er også rigtig glad for, nu at kunne se frem mod nogle uger fyldt med arbejde og nogle weekender uden nogle som helst planer, andet end lige hvad vi har lyst til på den pågældende dag. Jeg trænger virkelig til det.

Og med de ord, vil jeg skynde mig at få arbejdet det jeg kan nå, inden S åbner øjnene igen.

Jeg tjekker ind igen i morgen. So long xx

img_5835

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 år