1. Januar blues

En dejlig dag med tid til lidt shopping

Processed with VSCO with a5 preset

I dag har været en rigtig rigtig dejlig dag. Jeg ved ikke hvorfor, måske pga det flotte vejr, men jeg har haft mere overskud i dag end jeg tilsammen har haft de sidste par uger. Så det har føltes utrolig rart og opløftende.

S bruger dagen sammen med Olde, så jeg har haft rigeligt med tid. Derfor har jeg arbejdet, of course, spist frokost med en veninde og så havde jeg lyst til en smule shopping på vejen hjem, så det skete. I ved jo, at jeg er meget forudsigelig hvad angår, i hvert fald tøj-shopping til mig selv. Nogen ville sikkert sige kedelig. Jeg vil bare kalde min stil for klassisk. Og hvad angår farver har jeg vist en forkærlighed til det mørke. Sort, grå, mørkeblå, mørkegrøn osv. Og lige det med farverne er lidt ærgerligt nogle gange synes jeg, for farver kan noget godt.

(affiliate) Så med det i mente, røg jeg i dag lidt ud af min comfort-zone. Og købte noget brændt rød/orange. Vildt liv, hva? ; ) Den søde ekspedient foreslog mig endda at købe en læbestift fra Mac i farven “Chili”. Den synes hun gik vildt godt til blusen, så det tror jeg sgu at jeg gør. Elsker ekspedienter der kommer med gode råd <3

Og det er i øvrigt denne virkelig flotte silketing, selvfølgelig fra Filippa K. Jeg elsker, som mange af jer nok ved, Filippa K og de har jo udsalg lige nu. Så må man slå til.
Jeg købte også denne uld/alpaca-strik. SÅ pæn og blød og helt perfekt.

Så altså lidt, men godt, hvis jeg selv skal sige det. Det er lidt sådan jeg bedst kan lide det. Også en af grundende til, at jeg aldrig ville fungere som en modeblogger. Absolut intet ondt om modebloggere, jeg kender flere helt fantastiske af slagsen og jeg er altid meget imponeret over deres super gode stil og ikke mindst evne til altid at have noget nyt på.
Jeg ville simpelthen bare ikke være interessant nok, for jeg køber slet ikke nok tøj til, at jeg hver dag (eller hver uge for den sags skyld) ville have noget nyt at vise frem.
Jeg foretrækker et mere simpelt garderobeskab tror jeg.

Anyway. Det var lidt fra min dag : )
Jeg vil lukke computeren i og starte på maden, inden hele huset returnerer. Jeg vil kramme lidt ekstra på min mindste skat her til aften, når han kommer hjem om lidt. Efter over to ugers ferie, er hverdagen jo i den grad startet for ham, med børnehave og alt hvad det indebærer. Men han er på mange måder stadig i ferie-mode og skal vækkes om morgenen, hvilket bare betyder, at der ikke er meget tid til, at have en stille, rolig og lang morgen, sådan som vi bedst kan lide det. I dag var en særligt stresset/hurtig en af slagsen, og S kunne helt sikkert mærke det, for i protest nægtede han at spise sin morgenmad. Det var så tydeligt, at det simpelthen gik for stærkt for ham. I morgen kan vi heldigvis tage det lidt mere roligt, så alt godt her.

Jeg håber jeres dag har været rar, og at I er kommet godt og roligt tilbage til hverdagen igen xx

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Januar blues