Still here

Om bryllup

mm6a4474_29697071562_o-1

Jeg har i dag givet et lille mini interview om vores bryllup til en bryllupsblog, og det sendte mig direkte tilbage til den helt fantastiske sensommerdag i september, hvor C og jeg sagde JA til hinanden foran vores familie og en hel røvfuld lækre venner. Åhh hvor er det gode minder altså.
I virkeligheden var det ikke JA’et der betød noget for mig. C og jeg sagde nemlig ja til hinanden for længe siden. F.eks da vi valgte at få et barn sammen, og også længe før det egentlig. Jeg elsker at vi er mand og kone, men det har ikke ændret noget som helst ved min opfattelse af vores forhold. Det er det samme som det hele tiden har været. Fantastisk, kærligt, sjovt, trygt  – det aller bedste.

untitldded-1
mm6a4204_29182224464_o-1

Men brylluppet var alligevel så særligt, og da jeg sådan kiggede tilbage i dag, blev jeg altså helt rørt. Og faktisk også en lille smule trist, fordi det jo er overstået.
Tænk, jeg skal aldrig planlægge verdens fedeste bryllupsfest igen. Det er da lidt sørgmodigt. Jeg gad SÅ godt opleve det hele igen, for dagen var perfekt, men den gik alt for hurtigt.
Men sådan er det ikke og derfor er jeg også bare virkelig virkelig glad for, at vi valgte at få vores fotograf til at komme og være en del af hele dagen, og både sørge for knivskarpe billeder og en flot og stemningsfuld video. Så kan vi for evigt se tilbage. Det er guld værd!

29521081510_851069c874_o
mm6a5235_29809629585_o

Hvis I har nogle spørgsmål til vores bryllup (gætter på at der sidder en del og er i fuld gang med planlægningen lige nu), så må I altså bare spørge løs. Jeg vil altid gerne fortælle om vores erfaringer og give gode tips videre. Så ja, sig endelig til!

Se evt flere billeder samt vores video her:

Og ellers må I bare have en lækker mandag. Jeg vil smutte ned og hente verdens dejligste dreng om lidt. Og så skal vi have handlet ind, til en eller form for aftensmad vi alle kan være med på.

mm6a5620_29773919076_o

22 kommentarer

 • Line

  Hej. Hvornår i september blev bryllupet holdt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  hej emilie, tusind tak for dine fine blog <3
  jeg kom til at tænke på hvad i mon gjorde med musik på josty?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Dejligt at du følger med : ) Vi lejede en dj, som spillede hele natten : ) Man kan også leje et band : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Emili 😊 Hvor er det hyggeligt at læse om dit bryllup. Jeg skriver til dig, fordi jeg godt kunne tænke mig at høre om dine erfaringer med at holde bryllup på Josty – her især i forhold til servicen og støj-niveauet fra andre fester, samt akustik i kuplen? Min forlovede og jeg går netop med tankerne om at holde bryllupsfest på Josty, men er pludselig blevet i tvivl efter at have læst så mange dårlige anmeldelser vdr. Servicen.
  Vil du anbefale stedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Vi var ovenud tilfredse med alt på Josty. Akustikken var fin i kuppelsalen, men de gæster der sad længst væk fra os, havde svært ved at høre vores taler fik vi efterfølgende at vide. Vi hørte intet fra de andre fester overhovedet. Servicen var helt i top. Kan varmt anbefale Josty : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej Emilie. Skønt bryllup og super inspirerende.. Hvordan fik i blomsterne i “æresporten” til at holde til selve dagen? Går udfra at i pyntede op dagen før.. PFT. KH Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hej Sidsel

   Dejligt du kan finde lidt inspiration : )
   Vi havde blomsterne stående i vand og pyntede først porten op på selve dagen : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Og til det havde jeg allieret mig med en veninde + ansat nogle piger, som både hjalp mig dagen før og som på selve dagen satte blomsterne op. Det har man ikke rigtig tid til selv, ikke på dagen i hvert fald : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HB

  Et bryllup har aldrig rigtigt sagt mig noget, før jeg så din bryllupsvideo og mærkede stemningen og kærligheden. SÅ fantastisk og rørende og virkelig en øjenåbner for mig. Nu håber jeg helt, at min kæreste frier til mig. Ikke nu, men en dag. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Bare skønt at se med … 🍒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Emilie,
  Jeg falder i svime over jeres bryllup hver gang jeg ser noget fra dig, fra den dag 😊 er selv igang med planlægningen og er meget inspireret af jeres setup i gården. Vores bliver ikke det samme vi bor i hus – så det løb er kært for os. Men vi skal i kirke og efterfølgende lave noget ala jeres reception. Hvor har i fået alle de små canapeer fra? Derudover må man så se jeres invitation og bordkort, hvis du vil indvige os i den del af festen/planlægningen – tak! Og tak for en dejlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hvor er du sød. Dejligt at vores bryllup kan inspirere.
   De små kanapéer lavede min dygtige veninde Zara. Jeg ved at hun gerne vil have flere opgaver ala det, så hvis du overvejer smagfulde og flotte kanapéer, så tøv ikke med at kontakte hende. Hun kan det hele : ) zara_kirk@hotmail.com

   Vores invitation og bordkort må I gerne se, men de er virkelig ikke særlig inspirerende. Det helt enkle skrevet med sort på hvidt papir.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ved ikke om du har skrevet om det før, men du nævnte at du havde en anden bryllupskjole i tankerne, og at din skrædder og dig måtte lave det helt om kort tid før. Vil du fortælle lidt om hvordan den originale kjole så ud, hvad du havde i tankerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeres bryllup er simpelthen så smukt og din kjole!

  Jeg tør næsten ikke spørge, for jeg ved godt, at det er en privat sag. Men hvis du kunne have lyst til at dele lidt at det økonomiske aspekt, så vil jeg tage i mod det med kyshånd. Jeg tror nemlig, at vores bryllup skal ligne meget jeres. Jeg synes det ser både hyggeligt, varmt og kærligt ud og med fokus på god kvalitet og lækkerhed, men uden at det måske koster en bondegård.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   1000 tak altså <3

   Jeg synes det er et ok spørgsmål, jeg har bare smidt vores budget i skraldespanden, så åndssvagt og man glemmer jo hurtigt.

   Vores største post var Josty, hvor vi havde en kuvertpris der hed 1450.- Vi var 54 gæster = 78.300,-

   Receptionen endte med at koste en del, selvom den var helt laidback, men pris på kage (7000), mad og drikke (6000) musik (11.000), blomster og pynt (kan ikke huske pris) og så selvfølgelig vores tøj og sko og fotograf.. Pheeew bliver helt svedt. Vi brugte omkring 150.000. Men det var det hele værd : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Nå jo og så var der ringene (35.000) og en masse småting. Det blev nok mere end 150 k. Pyyh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Du er så smuk på de billeder! Ligner verdens bedste fest. Hvis jeg skulle planlægge bryllup, skulle du klart lokkes til at hjælpe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Den kjole!!!! Den er SÅ vidunderlig flot! Hvis min kæreste en dag frier så vil jeg have en der ligner din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Still here