En trang til....

Om mig, mig, mig…

Processed with VSCO with hb1 preset

1.Jeg lider stort set aldrig af “fomo”, og det er faktisk rigtig rart. Tag f.eks hvis barnet er syg og jeg må droppe en aftale eller fest, eller hvis jeg kan se, at alle andre, pånær mig selv er inviteret til et fedt event, rører det mig meget sjældent.

2. Til gengæld lider jeg måske lidt af fomo i forbindelse med mit barn. Har i sinde at være en del af så meget som muligt i de første år.

3. Jeg er typen, der ofte spørger folk jeg ikke kender særlig godt, om hvordan de har det. Jeg synes det er så mærkeligt kun at snakke om mig selv, f.eks til et lægebesøg eller en body-sds-session, så jeg må altid lige høre f.eks hvordan læge eller instruktør går og har det. Jeg tror at nogen synes det er meget rart at blive spurgt, andre synes det er dybt underligt. Haha.

4. I det hele taget kan jeg godt lide, at snakke med andre mennesker og høre deres historier.

5. Jeg er også typen, der kan finde på, at spørge ret direkte, tror jeg? Hvordan har du det inderst inde? Trives du på jobbet? Har du mødt en ny fyr? Skal I have børn? Altså de spørgsmål, der dykker lidt længere ned.

6. Og det med f.eks at spørge om, om folk skal have børn, fandt jeg, via Emilys super gode indlæg og alle de mange kommentarer dertil, ud af er et no go. Jeg fik faktisk lidt røde ører fordi jeg selv har spurgt løs, men jeg har bare, hånden på hjertet, aldrig tænkt over, at det var et forbudt spørgsmål.
På en eller anden måde har jeg nok bare regnet med, at hvis folk ikke ville tale om det, at de så et eller andet sted bare sagde det. Kan I følge mig? Fordi det var det jeg 100% selv ville gøre. F.eks “Nej, vi skal ikke have nogle/flere børn” eller måske bare “Jeg synes det er lidt for privat at snakke om”. Det ville jeg synes var et helt og aldeles fair svar.
Jeg kan selvfølgelig sagtens se, at det ér et privat spørgsmål, og at man kan ramme et rigtig ømt punkt, og så er det ikke så hensigtsmæssigt.
Og jeg vil helt klart tænke meget mere over det i fremtiden  i hvert fald. Man lærer hele tiden : )
Fik i øvrigt et “tillykke” tilbage i september af min mands gode ven (!). Jeg tror det var en kombination af en food-baby og min lidt for stramme sweater. Suuuuuper akavet, men jeg kunne virkelig ikke gøre andet end at grine. Mange mænd kunne altså have godt af at lære, at man ikke nødvendigvis er gravid, hvis ikke man har en helt flad mave (har jeg ikke haft siden jeg var 17 hah).

7. Jeg er ikke særlig korrekt. I rigtig mange henseender. Og mange ting “som man bare ikke gør eller siger” kan jeg godt finde på. Og faktisk har jeg været ked af det over det, da jeg ofte (mest da jeg var yngre) har følt mig ret anderledes og en smule underlig.
Et eksempel: Engang da jeg var teenager, var jeg ude at spise på café med nogle veninder. Ved siden af os sad et par, som havde fået en forkert ret ind på bordet, hvilket de højlydt brokkede sig over. Jeg synes den ret så vildt lækker ud, så jeg sagde til dem, at jeg da gerne ville overtage den. Og det gjorde jeg så. Mine veninder synes det var SÅ pinligt og mærkeligt gjort af mig, men jeg synes bare det var ret naturligt. Hvorfor skulle det mad gå til spilde?
Jeg ville ikke tilbyde at overtage andres mad den dag i dag, for jeg er trods alt blevet ældre og tænker mere over tingene, men for 12 år siden var det altså ikke noget problem.

8. Jeg er mega nysgerrig anlagt og jeg er åben over for mange ting. Jeg har f.eks engang spurgt C om vi ikke skulle få en tantra-massage sammen og jeg mente det ganske alvorligt. Han afviste dog blankt. Hah : D
Jeg er også interesseret i spirituelle ting. Overvejede engang numerologi, selvom jeg er ret glad for mit navn. Synes bare det er død-spændende.

9. Jeg elsker terapi og var det ikke for prisen, ville jeg gå til det en gang om ugen. Elsker at andre kan få mig til at lære mere om mig selv. Det er fedt.

10. Jeg gad også godt prøve par-terapi en dag. Jeg synes vi har et helt fantastisk forhold, hånden på hjertet og vi trænger ikke. Men det ville da bare være pisse spændende -igen havde det ikke været for prisen.

11. Vores udfordringer herhjemme går mest på, at min mand synes jeg er et rodehoved, big time. Jeg synes han er en rengøringsfreak ; ) Han synes også jeg er for doven til at gå ned med skraldet. Jeg synes jo bare at man først går ned med en skraldepose når den er fyldt, eller hvad?

12. Jeg vil gerne lære at meditere.

13. For tiden spiser jeg rigtig mange appelsiner. Rigtig, rigtig mange. Appelsiner er jo totalt undervurderet.

14. Jeg ser mig selv som en yoga-pige inderst inde. Der er bare lige den lille detalje, at jeg ikke dyrker yoga. Men en eller anden dag, så bliver det mig I ser cyklende helt frisk, med en høj knold og en yoga-måtte under armen. Just you wait.

15. Jeg har kridhvide øjenbryn, hvis ikke jeg husker at farve dem. Det ser meget skørt ud. Til gengæld er de fyldige med mange hår og det er jeg glad for.

16. Jeg er så dum til matematik og er begyndt at grue for den dag jeg har et skolebarn ,som jeg skal hjælpe. Godt han har en far. Til gengæld kan jeg være behjælpelig med de fleste andre fag. Dog heller ikke kemi ; )

17. Jeg glæder mig faktisk lidt til at træde ind i mine tredivere. Jeg er stadig kun 28, så der er lidt tid endnu, men jeg frygter slet ikke at blive ældre. Gider dog bare ikke rigtig få rynker og slap hud. Men det er der jo råd for.

18. Hvor andre måske er bange for edderkopper, sociale sammenkomster eller højder, har jeg (bl.a) en fobi for ting der sidder fast på mig. Det er noget der kom til mig i min graviditet med Saxo. Og det er faktisk virkelig irriterende. Tag f.eks de der enkelte øjenvipper, som, imo, er SÅ flot at have på – det kan jeg slet ikke holde ud, fordi jeg ikke bryder mig om følelsen af, at jeg ikke selv kan få vipperne af når jeg ønsker det.
Har det på samme måde med neglelak, og sådan noget shellac, som jeg har hørt skulle sidde rigtig godt fast, er mit værste mareidt. Bliver helt klaustrofobisk ved tanken, tosset, I know.

19. Jeg har aldrig haft problemer med uren hud, til gengæld har jeg virkelig grimme øreflipper og konsekvent korte og grimme negle. De kan ikke blive lange, før de flækker. Suk.

20. Jeg er SÅ lykkelig og taknemmelig over min mand, mit barn og min familie. På dét punkt har jeg altså virkelig været heldig. Så er der andre ting, hvor jeg har været knap så heldig, men det er næsten ligemeget, så længe jeg har min familie : )

21. Jeg er alt for ærlig ; )

   

14 kommentarer

 • Jeg er også rigtig-rigtig dårlig til matematik – jeg kan ikke lægge tre ting i indkøbskurven sammen, og det er altså en smule pinligt. Well, sådan er det sgu at være talblind. Men priser mig lykkelig over at min kæreste er uddannet i netop økonomi, for så er han netop den lektiehjælp jeg aldrig bliver 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine E

  Hej Emilie! Virkelig godt indlæg – dejligt at du virker så ærlig og står ved dig selv som person! Jeg har et par spørgsmål, som jeg har tænkt over i et stykke tid – hvis du ikke vil svare, så lader du jo bare være 😉
  Hvorfor hedder din blog egentlig Emili? Altså nu hvor du hedder Emilie? Er det et kælenavn eller hvad er historien bag? Og et spørgsmål i en helt anden boldgade – er du stadig glad for at have fået restylane for dine mørke rander? Overvejer det selv kraftigt, men kan ikke helt finde ud af om det er pengene værd? Ville du gøre det igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Emili er mit kælenavn blandt veninderne og deraf bloggens navn. Set i bakspejlet var det det dummeste jeg kunne kalde min blog, da ingen ved hvordan man udtaler det. Mange tror at det udtales som Emily. Men det udtales ala: é mili. Giver det mening? Egentlig ville jeg gerne ændre mit blognavn til Emilie Middelhart – men det er for besværligt.

   Jeg er fortsat rigtig glad for det restylane jeg fik under mine øjne. Det holder stadig og er ikke gået ud. Kunne sagtens finde på at få det lavet igen, når det på et tidspunkt bliver nedbrudt. Jeg synes at én behandling om året er passende, så hvis det viser jeg at jeg f.eks skal have det gjort hver tredje måned, synes jeg ikke det er pengene værd. Men indtil videre holder det som sagt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Årh, når der er så meget drama i “blogland”, bekræfter det mig i, hvorfor jeg nyder netop din blog så meget. Dine indlæg/du er altid så nede på jorden og reflekteret, og jeg får altid noget ud af at læse dine indlæg. Tak fordi du stadig vil bruge så meget tid på at opdatere din blog. Det må være så mærkeligt, at der sidder så mange bag skærmene, der ved en masse om jer, men det er virkelig hyggeligt at følge med i jeres liv:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   1000 tak for din kommentar. Den varmer sindssygt meget. Har en lille bitte “blog-krise” for tiden, så det er fantastisk dejligt at vide, at nogen stadig sætter pris på min blog. TAK x

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Så vil jeg da lige hoppe med på ovenstående kommentar – for jeg elsker din blog! Og jeg venter gerne to-tre-fire dage på gode indlæg 😀 du virker meget sympatisk og eftertænksom – sådan en type man gerne vil være veninde med 😊 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tænk at der findes folk, der elsker min blog. Dét er vildt og det kan jeg lide at høre. 1000 tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  du er også ret cool..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også (for) direkte og ærlig og har grimme øreflipper (tykke små sataner). Haha.

  Emili, du skriver simpelthen så godt og vedkommende. Det er en sand fornøjelse at læse med.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Haha, det er så sjovt – jeg ser også mig selv som en yoga-pige, selvom jeg aldrig nogen siden har prøvet det..!! Det er virkelig mærkeligt, men jeg forstår præcist, hvad du mener 🙂
  Og jo, skraldespanden skal da først ned, når den er propfyldt!
  Tak for et godt og sjovt indlæg og fortsat god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du er så meget gravid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Emilie.
  Dejligt med ærlighed! 🙂
  Jeg vil lige tippe dig om at fra den 2. Februar og 21 dage frem er der et online event der hedder ‘The Yoga Summit’. Jeg kender flere af de yogalærere som vil dele ud af deres viden og tror det bliver rigtig godt, inspirerende og lærerigt. Måske du har lyst til at hoppe med på yogavognen i de 21 dage og se, hvad de og yogaen kan byde på. Jeg deltog selv i et tilsvarende eventuelt sidste år, ‘The Mindfulness Summit’ sidste år og jeg var SÅ glad for det. Kan kun forestille mig, at the yoga summit bliver dejligt, berigende, interessant og ikke mindst inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hahaha. Jeg har virkelig også en indgroede formodning om, at jeg er en yoga-pige. Virkelig underligt, men jeg ved, jeg har ret 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En trang til....