Gråt i gråt

TGIF

Processed with VSCO with a5 preset

YES! Det er fredag og vi kan se frem til en hel weekend i hyggens tegn. Ingen faste planer, vi tager det som det kommer. Dét har jeg glædet mig til.

Vi tyvstartede faktisk lidt med weekenden, Saxo og jeg, som vi så ofte gør om fredagen og klokken 11 sad vi inde i Anemone Teatret til en Cirkeline forestilling. Stykket var for børn i alderen 3-8 år, og eftersom Saxo kun lige er fyldt 3 i lørdags, var jeg lidt spændt på, om det fangede ham. Men det gjorde det altså. Og en hel time sad han dybt koncentreret og kiggede med. Det var tydeligt at han ikke helt fangede de jokes der kom i løbet af stykket, men lige så snart alle de ældre børn begyndte at grine, grinte han med, så alt godt.
Jeg er så mega stolt af mit barn. Men det må I kende til, alle jer forældre derude ; )

Processed with VSCO with a5 preset
Efter teater kørte Oldemor og Saxo hjem med bussen, mens jeg tog min cykel og gik på lidt udsalgsshopping. Jeg kunne mærke, at det var lige dét der skulle til, for at kvikke mig lidt op. Som I nok har kunne fornemme, har jeg været en smule trykket det sidste temmelig lange stykke tid.

Heldigvis virkede det, skørt nok, måske fordi jeg udelukkende shoppede ting jeg skal have på til sommer. Hehe. Bl.a En lang maxikjole, som jeg snildt kan se mig selv i på Mallorca til juni (eller bare hele sommeren egentlig). Og én til lang Ganni-sag. Jeg kan slet ikke vente til den sommer kommer. Jeg skal nok prøve at lade være at italesætte det så meget, for der er jo virkelig længe til, men altså.. Jeg skal være så brun og lækker og smækker, (og ikke som nu, hvor jeg seriøst ligner en hængt grå kat). Jeg glæder mig!

Klokken er nu 16.00 og snart kommer C hjem fra job. Vi sprang luren over i dag, hvilket betyder at Saxo skal i seng ved 19 tiden i stedet for 21 tiden, og jeg ser så meget frem til lidt kæreste-tid foran fjernsynet. Med X Factor og Take-away, og måske en omgang bland-selv ; )

Kan I have en rigtig dejlig aften og weekend x

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

5 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Håber, I havde en rigtig dejlig weekend. God søndag 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Du er så god i maxikjoler. Virkelig flot til dig. Hvor høj er du egentligt? Er nemlig selv kun 1.63, men vil gerne være bedre til at gå med lange kjoler, for højden behøver vel ikke være en forhindring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hvor er du sød. Jeg er viiiirkelig fan af lange kjoler. Jeg er kun 1.65, og synes bestemt at det lange fungerer for mig, selvom jeg ikke er særlig høj : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Husk X Factor er 19.30 i dag ✌️ Håber I er underholdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråt i gråt