Om mig, mig, mig...

Weekenden og et nyt jakke-køb

unnallmed-4

^^^ Jakke: Meotine

Fredag klokken 17.17. C og jeg er netop returneret til vores hjem, efter en god lang og kold gå-tur rundt her i Frederiksbergs gader.

Her er (nogenlunde) rent i hytten, i hvert fald er her ryddet op, og aftensmaden (vi skal have hot-dogs, min med torsk) er forberedt.

Så nu venter vi sådan set bare på, at vores lille mand kommer hjem. Han er blevet hentet i børnehaven af farmor i dag, og så har de hygget sig, og er muligvis taget en tur på biblioteket.
I går var det olde der hentede.
Vi er så taknemmelige over, at han har to sæt bedsteforældre og en oldemor (og i øvrigt også en moster og en onkel), der gider ham så meget som de gør. Det er mega priviligeret for os, og på hans vegne varmer det mit hjerte helt vildt. Og jeg tror kun det er super sundt og godt for ham, at han ikke udelukkende er knyttet til mor og far.

Jeg har ikke set ham siden i morges, og jeg glæder mig oprigtigt til at se ham lige om lidt.
Der er bare to timer til at han skal i seng, og det er fint, men også kun fordi jeg ved, at vi nu har hele to dage sammen.
Jeg glæder mig til denne weekend, der ligesom sidste weekend, bliver en weekend helt uden planer.

img_8387

Lørdag 10.44: 

C og Saxo er taget til fodbold og jeg nyder at have lejligheden for mig selv et par timer.
Jeg har taget verdens længste bad, lyttet til mit yndlingsmusik (pt lytter jeg til The Weeknd’s nye album: Starboy. Genialt) og nu tror jeg snart at drengene kommer hjem.
Saxo er der hvor han, i weekenderne, ikke altid behøver sin lur, men jeg tror nu alligevel han får en i dag. Vejret er så smukt og jeg har masser af energi, så jeg satser på at lokke C med ud og gå en lang tur med klapvognen. Han er godt nok lige ved at være for stor til den, men han elsker at ligge og snorke i den.

Hvornår stoppede jeres børn med middagsluren?

Og hey, har I forresten set mit nye jakke-køb fra Meotine? Jeg er helt og aldeles forelsket i jakken og satser på at erhverve mig den i en lang sort udgave også. SÅ pæn altså!

Dejlig lørdag til jer x

Processed with VSCO with a5 preset

 

6 kommentarer

 • T

  Vil bare lige sige at jeg savner dine indlæg 🙂 Du er den bedste blogger, jeg elsker at læse om din dag og selvfølgelig dine andre indlæg også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også selv kigget en del på den jakke, den er så fin! 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LL

  Hej Emilie,
  hvilken størrelse er dine gardenia i? normal, eller et nummer større 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hvilke Gardenia tænker du på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LL

   Amelie støvlen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jeg synes faktisk de er en smule små i størrelsen. Jeg har 37 som jeg altid bruger og de klemmer en lille bitte smule : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig, mig, mig...