Weekenden og en ny Trip Trap med navn

Bløde sager

Annonce
untillltled-2-copy

Calvin Klein joggers: Her, buksedragt: Her, 2nd day: Her.
Libertine Libertine: Her, Adidas: Her, Ruffle shirt: Her.
Adidas: Her, Velvet lounge sæt: Her, CK undertøj: Her.

Det skal være ekstra eksta blødt herhjemme for tiden, og forleden gik det op for mig, hvor lidt blødt tøj jeg faktisk har. Krise! Det er helt vildt, jeg ejer ikke engang et par joggingbukser, ligesom jeg kun har én enkelt blød basis-t’shirt. Jeg har en masse bløde striktrøjer, men ingen hoodies f.eks.
Ej heller har jeg noget comfy undertøj. Det går jo ikke, vel? Så nu har jeg fundet lidt, som jeg har klikket hjem til mig selv. Jeg er i shoppehumør lige for tiden. Farligt, men også lidt rart egentlig : )

Ps. Boozt giver -15% på i forvejen nedsatte varer (ved køb af over 999,-). Brug koden: EXTRASALE ved checkout : )

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden og en ny Trip Trap med navn