Projekt lejlighed: Nye gulve

Date day

img_9669

Jakke + hue: Meotine her, t’shirt: her sko: her, taske: her.  (reklame-links)

Min mand har taget sig en yderst velfortjent ferie i denne uge. Ferie er noget man nemt kan glemme at lægge ind, når man er selvstændig, og han trængte viiiirkelig, så jeg under ham det helt vildt.
I slutningen af ugen drager han to dage væk med sin vin-klub. Noget med jagt, 5-retters middage og masser af vin – og masser af mandehørm selvfølgelig.

Men indtil da, holder han bare ferie herhjemme. Jeg holder ikke ferie, faktisk har jeg temmelig travlt i disse dage, men C har alligevel lokket mig til, at bruge lidt tid sammen med ham også. Det siger jeg jo ikke nej til ; )

Så i går hentede vi S sammen fra børnehaven og gik derefter ud fik en frokost allesammen. Det gør vi jo stort set aldrig i hverdagene, og det er så tydeligt at mærke, begge mine drenges begejstring over, at bruge det ekstra tid sammen om eftermiddagen.

img_9833

I dag har vi haft os en date day, bare os to. Og direkte efter aflevering kørte vi op til Skodsborg og brugte et par timer i deres fabelagtige spa, efterfulgt af frokost og en lang gåtur langs vandet.
Selvom det har været en grå dag, endda med regn og hagl (!), så gør det bare SÅ godt at være nær vandet, ikke? Vi følte os i hvert fald helt afslappede og kørte tilbage med masser af ro i sindet. Skønt.

Klokken 14.30 stod vi atter ved børnehaven og nu er vi alle hjemme. I aften skal vi spise med mormor og morfar og så skal jeg se Gift Ved Første Blik. Det eneste fjernsyn jeg gider se i øjeblikket. Ved ikke hvad det siger om mig?!

img_9832

^^^ Kunne have siddet på den bænk i 100 år. Helle for at blive gammel i Nordsjælland med kig ud til vandet. Indtil da, er Frederiksberg mit hjem

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt lejlighed: Nye gulve