En kold tur

Det gode

Indeholder reklame-links

img_9073

(Mandag klokken 20.00)

Hello! Har I haft en dejlig mandag? Det har jeg.

C har været hjemme med Saxo i dag, så jeg har både fået svømmet og arbejdet godt igennem. Og det gør godt på overskudskontoen, synes jeg : )

Andre gode ting jeg lige kan komme i tanke om:

Solen! For søren da. Og i modsætning til i lørdags føles det ikke som værende -16 grader udenfor!

– Jeg har fået hentet en kæmpe Ellos pakke hjem, bl.a indeholdende denne og denne. C skraldgrinede da han så mig med kasketten – fordi det i virkeligheden bare ikke rigtig er mig, sådan at gå med kasket.
Jeg er normalt mere til det feminine look og ikke så sporty igen : D
MEN jeg er da ligeglad og jeg har en idé om, at jeg kommer til at bruge den til sommer. Yaaas ; )
Kjolen er en jeg også har i blå, og virkelig var glad for, bl.a i Grækenland i sommers, så jeg er sikker på den brune version også bliver et hit, når vi skal afsted til Mallorca i juni. ÅH hvor jeg dog glæder mig! : )
Fik jeg sagt at jeg udelukkende shopper sommerlige ting for tiden? Kan kun tænke på sol og sommer.

– Aarstiderne. Vi er igen igen hoppet på deres vegetarkasse. Ikke noget gave eller spons her, vi har bare altid været rigtig glade for deres kasser, men fik aldrig tilmeldt os igen, efter julen, hvor vi holdte en pause.
Jeg vil se SÅ meget frem til ikke at skulle være kreativ og finde på spændende aftensmad hver aften, ligesom jeg vil fryde mig over alle de penge vi sparer ved, ikke at skulle ned og handle hver/hver anden dag. Yes.

img_6222

– Jeg har fået en lille pakke ind af døren med mine absolut favoritprodukter til håret. Svenske Maria Nila. Det er de bedste produkter og ja, de har været fast inventar i vores bad i mere end et år nu.
Pakken er en Goodie-Box x Maria Nila special edition og indeholder bl.a små rejsestørrelser af “Heal shampoo og conditioner” som er helt perfekte. F.eks havde jeg dem i dag med i svømmehallen. Pakken indeholder også par store størrelser, hair lotion, salty mist og min yndlings:  Colour masque. Pakken koster 299,- og har en værdi af 845,-

img_6214

– Frokost hos Wedofood.
Efter svømmeren spiste min veninde og jeg frokost hos Wedofood. Og de laver altså åndssvagt gode salater. Jeg fik deres “Wegan” (med et W ja), minus rødløg og plus edamame-bønner. Den kan jeg anbefale : )

– Verdens vildeste ting er også sket i dag. Vildeste! Men det vil jeg fortælle mere om, i et indlæg for sig. Hver ting til sin tid.

 

Håber I får en storartet tirsdag x

   

3 kommentarer

 • Julie

  Hvad mon det er der er sket, det lyder spændende!!! 😉

  Jeg kom til at tænke på… vi skal også til Mallorca i juni med vores lille dreng på Saxos alder, og pludselig er jeg bekymret over om vandet mon er varmt nok at bade i?? Ved du det? Vi har nemlig en lille vandhund;-)

  Og hvor på Mallorca skal I bo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Så spændende I know.

   Jeg har faktisk kun været på Mallorca i august, hvor der er viiiiirkelig varmt, så hvis det bare er en smule køligere i juni, gør det mig absolut ingenting.
   Men jeg tror helt bestemt at vandet er rigeligt varmt – uden at være sikker på noget.

   Vi har lejet en hus midt inde på øen. Vi har kun boet ud til kysten før, så det bliver lidt anderledes denne gang, men vi har en stor pool og det tager ikke lang tid at køre til stranden, så det er fint : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med vilde ting <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kold tur