Det gode

Glad i låget

Annonce
img_6285

Hue: Meotine, Solbriller: Chips & Salsa fra Kaibosh Strik: Ellos, Jeans: Ellos, Sko: Dr. Martens.

Åhh det her vejr gør mig glad i låget. Virkelig.

I dag har jeg gået en laaaang tur med min søster, inden vi hentede Saxo tidligt fra børnehaven. Han lå stadig og snorksov da vi kom, så sødt. Børn når de lige er vågnet og er helt sove-agtige er og bliver der bedste <3

img_6233

Og toppet med en pladder-romantisk valentines i går, er der ikke rigtig noget der kan få mig ned med nakken i disse dage.

Valentines er et åndssvagt amerikansk koncept, der kun gavner blomsterhandlere og diverse butikker.

Det kan vi godt blive enige om.

Men jeg er bare så ligeglad. Så i går eftermiddag strøg jeg ned i Juuls vin på Værnedamsvej og købte den bedste rom jeg kunne finde til min mand. Ligesom jeg blev super glad, da han kom hjem med en stor buket blandede røde og lyserøde roser.
Super corny ja, men jeg er og bliver en sucker for romantik  – også i den opstillede form. Why not?
Så længe det ikke er en undskyldning for udelukkende at købe blomster og gaver eller sige søde ting til hinanden én gang om året.

Og lige nu nyder jeg bare, at min stue dufter dejligt af roser. Den bedste duft.

img_6270

I dag var jeg i øvrigt hoppet i en “farve” jeg ikke gør mig særlig meget i. Hvid! Men måske det var forårsfornemmelsen, der tog ved mig. I hvert fald var det rart at have noget andet end sort på.

Og så havde jeg faktisk også taget et par jeans på. Det er virkelig sjældent jeg gør mig i jeans. Det lyder nok lidt plat, men fordi jeg er så vant til at gå i strømpebukser og kjole, så er jeans noget jeg skal tage mig sammen til at gå i. Fordi jeg ikke synes det super behageligt. Men altså, disse fra Ellos, er faktisk rigtig rare at have på og så ser det jo også pænt ud med jeans, så dem er jeg sikker på jeg får brugt hen over foråret.

img_6283

Skoene er fra Dr Martens og også fra Ellos. Mega seje synes jeg. Chelsea boots holder på en eller anden måde altid, ikke?

img_6296

Jeg håber jeres dag har været rar? x

3 kommentarer

 • Jeg er også en beige regnorm i hvid føler jeg, og så spilder jeg i et væk, så jeg bruger det heller ikke 😀 Men jeans har jeg øvet mig i det sidste år – det kræver godt nok tilvænning, men er blevet glad for det, for er altså fan af det til andre 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er næsten hel underligt at se dig i jeans 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har det på fuldstændig samme måde med jeans – jeg går også næsten altid i kjoler så når jeg endelig tager et par stramme jeans på føler jeg at jeg gør noget ekstra:) Og de ryger så også af igen så snart jeg kommer hjem om aftenen! Men det ser godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gode