Weekenden og et nyt jakke-køb

How goes?

ahr0ccuzqsuyriuyrmjsb2dnzxjzzgvsawdodc1kay5ibg9nz2vyc2rlbglnahqubmv0zg5hlwnkbi5jb20lmkz3cc1jb250zw50jtjgymxvz3muzglyjtjgmtqxnzaxjtjgzmlszxmlmkyymde2jtjgmtelmkzjtudfndgznc5qcgc

Hvordan går det så?

Jo nu skal I høre. Det går….. helt ok, faktisk. Januar er som bekendt et overstået kapitel og hurra for det altså. Det har været en hæslig måned at være Emilie i, men som februar, denne virkelig korte måned, er kommet og som solen lige nu skinner så fint udenfor, fyldes jeg med glæde.
Glæder mig stadig absurd til forået (og en sol der ikke bare skinner, men også varmer), bevares, men nu er der ikke lang tid til. Yes manner.

Der sker ting og sager oppe i mit lille hovede for tiden. Jeg har taget nogle beslutninger helt for mig selv. Jeg har været inde på det før, men sagen er den, at jeg skal lave noget andet end at være fuldtidsblogger. Det kan jeg bare mærke. Jeg vil blogge udelukkende af lyst. Og så er jeg ærlig talt lidt fed up. Af at skrive om mig selv. I hvert fald når det bliver forceret.
Jeg er også et sted, hvor jeg stadig nyder at læse med på diverse blogs, men hvor jeg slet ikke har et behov for daglige opdateringer. End ikke fra mine yndlingsbloggere. Jeg synes det hele bliver lidt rigeligt det samme, luften er gået lidt af ballonen. For mig.
Hvordan har I det? Altså ikke med mig, men f.eks jeres yndlingsblogs. Vil I have indlæg hver dag, eller er det fint med f.eks et par gange om ugen?

Så det arbejder jeg stille og roligt hen imod.

Noget der er lidt stort for mig (og som egentlig også er årsag til mit fravær her på bloggen) er, at jeg har taget fat i et projekt igen, som jeg før har brugt rigtig meget tid på. NU skal det sgu være. Det sagde jeg også sidst, I know, men jeg er temmelig opsat på det nu. Så lad os se hvordan det kommer til at gå. Det er i hvert fald super spændende og store sager for mig.

I dag har jeg taget en fridag med mit barn. Vi mødtes med min veninde og hendes børn og tog i Enghave Kirke, hvor de har en legestue. Jeg var dybt imponeret over den legestue. Især fordi de serverede gratis og faktisk rigtig lækker frokost. Det synes jeg var flot, men selvfølgelig, vores kirkeskat skal vel gå til et eller andet.
Hermed en anbefaling til de barslende/hjemmegående mødre i Kbh: Legestue i Enghave Kirke. Super hyggeligt OG med god frokost.

I morgen skal S i børnehave igen og så vil jeg en hurtig tur på CIFF kids i Forum, bare for liiiige at lure. Synes altid det er super sjovt og inspirerende, at kigge på alt det seje børnetøj og interiør. Også selvom vi vel egentlig ikke går synderligt op i hverken det ene eller andet herhjemme.

Og fredag, fredag har jeg en svømmedate med min veninde, inden jeg kan gå på weekend. En weekend jeg ser frem til, efter nogle hektiske dage (for min mand). Vi holder nemlig udsalg på Moodings og på Just Spotted fra i dag t.o.m fredag, så der er nok at se til.
I kan spare -25% på ALT med koden: WINTERSALE25 Go’ shopping : )

Jeg vil forsøge ikke at lade der gå alt for lang tid, inden jeg igen tjekker ind og siger hej. Indtil da må I have det så skønt xx

   

5 kommentarer

 • Maja

  Jeg synes der er stor forskel på blogs der er proff, Hader indlæg som siger de handler om stress og så i virkeligheden er en reklame for smør. Vil hellere have et godt indlæg om ugen, end fire reklamer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk, mangler ny ramme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PS: I wish you all the best of luck in whatever makes you happy and fulfilled 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emilie! A while back, you were kind to send a Just Spotted order to me in Canada. Would you be willing to do an international shipment again? 🙂 Thanks so much!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes, det lyder rigtig spændende, at du stadig vil blogge i fritiden. Mange af de blogs, jeg har fulgt igennem en længere periode, er blevet proff. Jeg synes, det er sejt, det kan lade sig gøre. Men som læser synes jeg også, at det bliver lidt upersonligt af og til, dels fordi jeg ikke længere kan relatere så godt til deres liv og valg og dels fordi man kommer til at læse indlæg, man kan se bare er til for at give smør på brødet. Der mangler af og til personlig kraft og saft, som jeg synes fritidsbloggerne bevarer, fordi de er drevet af lyst. Men for det meste er der ikke forskel. Og jeg lever foit med, der ikke er indlæg hver dag. God vind!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden og et nyt jakke-køb