Ugen byder på:

Når ens frisør, bare forstår

img_8693

Ugen her går ikke nøjagtigt som planlagt, da vi stadig har en lille syg mus herhjemme, som langt fra er frisk nok til børnehave endnu. Åh suk, syge børn, mit moderhjerte kan slet ikke have det. Men han klarer det nu godt gør han.

I dag er vi derfor hjemme, ham og jeg og jeg sidder og overvejer, om vi skal bevæge os udenfor for at handle ind, eller om vi bare skal blive indendørs. Det er godt nok ikke et vejr, der indbyder til særlig meget.
Forååår, hvor er du??

img_8714

I går passede farmor Saxo, så jeg ikke behøvede aflyse min tid hos frisøren, hvilket var smadder rart. Så klokken 10 begav jeg mig, i snevejret ud på en lille cykeltur ind til Gun-britt og Simone, min frisør.

Nu har jeg jo talt om, at jeg gerne ville ændre lidt på min farve, så jeg tænkte I måske havde lyst til at se udfaldet?

Jeg blev ikke klippet i går, blot farvet og mit mål var, at tone mine nærmest hvide spidser ned og gå lidt mørkere, så jeg undgår den der tydelige udgroning i toppen.
Sidst jeg blev farvet var mere end 5 måneder siden, og det er jo egentlig ret længe, men jeg gad godt derhen, hvor jeg enten slet ikke behøvede at blive farvet, og ellers blot at behøve en gang om året-agtigt.

Og altså. Simone Rosengaard – verdens dygtigste (og absolut sødeste) frisør, forstod det bare. Det tog ikke mere end en 2-minutters snak frem og tilbage. Elsker hende lidt for det.

img_8691

Og jeg er rigtig glad for resultatet. Lidt mørkere, ikke for mørkt, naturligt, men ikke kedeligt, stadig semi-køligt i nuancen. Perfekt Emilie-hår.

Overvejer faktisk at gå endnu mørkere næste gang. Men nu må vi se : )
Nu vil jeg bare gerne lære, hvordan man selv føntørrer det på den der måde, hvor der kommer lidt lækkert fald i det, der ser helt naturligt ud. Det må blive næste gang.

Rigtig dejlig onsdag til jer alle x

 

   

6 kommentarer

 • Åh. Jeg bliver næsten misundelig – trænger i den grad til at komme til frisøren. Det er bare liiidt svært med en 4-ugers amme baby 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det kan lade sig gøre. Jeg var hos en grøn frisør med Saxo, da han var to uger : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er rigtigt. Har godt set reklamer for en grøn frisør hvor babyer er mere end velkomne – det er jo verdens bedste idé.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det gjorde i hvert fald noget rigtig godt for mig : ) Specielt efter sådan en lang gravid-periode, hvor man (jeg) bare følte sig tyk og ikke særlig tiltrækkende : )
   Held og lykke med det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Det ser virkelig godt ud 👍🏻 Og jeg kan sagtens følge dig, da jeg selv er træt af min 6 mdr. gamle udgroning og helt lyse spidser 🙈. Har du fået en farve i hele håret eller er det lagt som striber

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Bare striber, og så brugte min frisør faktisk en farveshampoo også : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen byder på: