Rigtig mandag

Om iværksætteri og lidt af hvert

imgdd_9508

Mødtes til morgenmad med verdens bedste Mie, i morges.
Det var SÅ tiltrængt. Både at se Mie, men også bare at snakke om alt og intet med en, der på mange punkter har gang i det samme som en selv (blog).
Selv kan jeg virkelig køre surt i det til tider. Det er jeg sikker på at de fleste kender til, uanset hvad man laver.
Så det var dejligt med en god snak, og en reminder om, at man egentlig mest af alt bare er pisse priviligeret.

Jeg synes jeg er god til ikke at tage ting for givet. Nok mest når det kommer til min mand og mit barn (for helvede hvor er jeg taknemmelig for de to)! Men det halter måske lidt bagefter med de andre ting. Og det jo bare fjollet. For alt er godt og jeg er pisse heldig.

img_9504

I dag har min kære farmor hentet Saxo i børnehaven. Så jeg har lige kunne arbejde et par timer ekstra. Dejligt. Har netop fået en sms fra farmor om, at han sover endnu (klokken er 14.30). Haha. Han har sprunget luren over de sidste tre dage, så det kommer ikke bag på mig, at han i dag havde brug for en ekstra lang lur. Min store lille mand. Er stadigvæk fuldkommen forelsket i ham. Det vil man nok bare altid være, ikke? En mor-ting <3

img_9506

Ellers ikke så meget. Dagene går og foråret rykker tættere og tættere på. Det gør mig SÅ glad.
Jeg sværger (!) næste vinter må og skal blive en kortere affære, ved at vi tilbringer tid et varmere og lysere sted noget af den. Det er vores mål, vores drøm.

Dem har vi mange af for tiden herhjemme.

Sideløbende med bloggen her sidder jeg med et par projekter, der forhåbentlig ser dagens lys inden vi når sommeren. Det skal det sgu, wish me luck! : )

Med en vaskeægte iværksætter i huset (min mand) og så mig selv – der vel på en eller anden måde også er en slags iværksætter (ved aldrig hvad jeg skal omtale mig selv som) er der evigt og altid gang i nye tanker, om nye muligheder, nye projekter osv.
Ja, også selvom de to største projekter lige nu (Moodings og JS) er i rivende udvikling og går rigtig rigtig godt. Det er nok en iværksætters lod, ikke? Man er altid på vej videre, haha.

Der er aldrig noget der er for stort og alt kan lade sig gøre, når C og jeg snakker. Så kan det godt være at halvdelen af det vi snakker om, ikke bliver til noget. Men det gør ikke så meget.

Det er noget af det jeg elsker aller mest ved min mand. Hans drive og hans evne til at drømme stort – og selvfølgelig også at føre sine drømme ud i livet. Han giver mig den her følelse af, at ALT muligt og det er så
livsbekræftende og inspirerende at gå op og ned af hver dag <3

Jeg vil smutte ud og se om jeg kan forberede noget af aftensmaden til i aften. Vi er igen hoppet på Aarstiderne’s vegetarkasse og jeg er vild med den kasse, men ulempen er, at de fleste retter tager virkelig lang tid at lave. Der er så meget snitte/hakke-arbejde med alle grøntsagerne. Så nu hvor jeg er alene hjemme, vil jeg forberede.

Håber jeres dag er skøn x

Ps. Sko: her, jakke: her, nederdel: lign. her, bluse lign. her, taske lign. her, solbriller: her, gulvtæppe: her (affiliate).

Processed with VSCO with hb1 preset

^^^ KYS til jer ; )

3 kommentarer

 • Louise W

  Jeg synes iværksætteri er vildt spændende 🙂 så det ville være lækkert med en masse indlæg om den slags såsom det bedste ved det, hvilke udfordringer man kommer ud for osv. Fra ide til rent faktisk at kunne føre den ud i verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi har kvik – kvik kassen og så er alting skåret. Det er seriøst det fedeste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi har kvik – kvik kassen og så er alting skæret. Det er seriøst det fedeste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig mandag