Bløde sager

Ugen byder på:

Processed with VSCO with a5 preset

God morgen!
Klokken er 06.00 og jeg har været vågen i lidt over en time allerede. Mine to lækre drenge ligger fortsat inde i dobbeltsengen og bobler.
Det ligner slet ikke mig, sådan at være den første her i huset der vågner, men eftersom jeg gik kold virkelig tidligt i går. Ja faktisk 20.30, har jeg jo faktisk fået mine 8 timer. Så det er fint  : )

Denne uge bliver en god en tror jeg. Så længe den forkølelse, jeg lidt kan mærke banker på, holder sig langt væk. Mine forældre (mine naboer) har begge to været syge sidste uge, Saxo har hostet og haft varm pande hen over weekenden, så et eller andet sted ville det være underligt, hvis ikke jeg også blev ramt.
Krydser fingre for at den kradsen i min hals jeg kan mærke lige nu,  ikke udvikler sig til noget.

Her er nogle af mine planer for den kommende uge:

Mandag: I dag skal jeg bruge formiddagen sammen med min mand. Vi skal rundt og ordne nogle forskellige ting sammen. Bl.a skal vi forbi Mie med et bord fra Moodings. Så skal vi på den kinesiske ambassade for at få et visum til C og derefter skal vi en anden sjov ting, som jeg glæder mig til at dele med jer (!)…

Tirsdag: skal jeg ind til min yndlingsfrisør, Simone fra Gun-Britt. Hun skal farve mit hår, men jeg er virkelig i tvivl om hvordan det hår skal farves. For søren altså.
Jeg har sådan lyst til en forandring. Føler mig ultra kedelig pt og jeg hader den følelse. Vil gerne ud i noget mørkere blond, men jeg tror helt klart, at Simone vil tale mig fra det, fordi det helt lyse, som ligger ret tæt på min naturlige farve, og som i øvrigt også klæder min hudtone, bare passer fint til mig.
Som regel er det jo bare det man naturligt ligger tæt på, der klæder en bedst, ikke?
Men lige nu har jeg altså lyst til en blanding af alt dette (og en god tan, også, kom sommer)!

e

Er ikke sikker på, om det i virkeligheden bare mest er fordi, at det er nogle flotte piger, haha – den klassiske. Men nu må vi se hvad det bliver til.
Det skulle ikke undre mig, om jeg kommer hjem med præcis samme kolde lyse lokker, som altid.
Uanset bliver det dejligt : )

Efter frisøren skal jeg et smut forbi mine to yndlingspiger fra Impression PR. Jeg har ikke set dem i hvad der føles som evigheder, så det bliver dejligt at catche lidt op.

Tirsdag aften: “Tirsdagsgryde” – den månedlige middag, med mine aller bedste piger. Jeg glæder mig afsindigt.

Onsdag: Starter jeg morgenen med en svømmedate med min veninde. Vi har gjort det til en fast ugentlig date og jeg elsker det virkelig. Jeg har jo længe gerne ville begynde at dyrke lidt motion, og selvom det ikke er meget, er det stadig en god start, for mig.
Og så har jeg lige købt en ny badedragt. Ikke at den er noget særligt, og ikke at det overhovedet betyder noget, hvad man svømmer i, i en svømmehal, men jeg havde virkelig bare brug for en ny : )

Torsdag: Vi skal til 3-års samtale i børnehaven. Og det er vist bare sådan noget en mor glæder sig til, tror jeg.
Sidst vi havde en samtale, tilbage i vuggestuen, var det simpelthen så positivt det hele, at jeg måtte knibe en tåre. Så pinligt haha, men ja, man bliver jo bare så stolt.

Fredag: Fredag er afsat til arbejde og intet andet, og så er det endnu en gang weekend. Yaaaas.

Håber I får en dejlig uge x

 

   

4 kommentarer

 • Cecilie

  Det er da det her, som du skal have: http://signeeflund.dk/trendsetter-warmblond/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åhhhh dét er flot, men er vist ikke helt klart til at gå den varme vej endnu. Der er noget ved de kolde, der vist bare passer godt til min hudtone, øjne osv. Men måske en dag _ D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caro

  dejligt at følge med herinde når jeg er så langt væk – har så meget lyst til at komme hjem et smut bare for at nå tirsdagsgryde ! Savner jer allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejlige ugeplaner du har og spændende med hvilken hårfarve du får. Jeg håber at forkølelsen holder sig væk. Jeg er på barsel, men skal hygge med manden som holder fri i dag: Spise dejlig morgenmad sammen , sofabordsshopping og køb af pizza fra et anbefalet nyt pizzaria til frokost.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde sager