How goes?

Weekenden og en ny Trip Trap med navn

img_6073

^^^ Dybt koncentrerede ; )

Vi værner helt vildt om vores weekender sammen som en familie, og langt de fleste weekender laver vi så få planer som muligt. Målet er bare at være sammen og slappe af, os tre.

Jeg bruger jo en del tid sammen med S i hverdagen, men C er først hjemme hver aften til aftensmad, så begge drenge nyder virkelig hinandens selskab i weekenderne. Tid til nærvær, til at lege og hygge.

Heldigvis har vi en forholdsvis lang morgen sammen hver morgen, og det er altid C der afleverer Saxo i børnehaven, så på den måde får de også brugt lidt kvalitetstid der.

img_6064

I denne weekend var det egentlig meningen, at C skulle have arbejdet på kontoret, fordi vi jo har kørt udsalg på begge vore shops. Men i sidste øjeblik blev det lavet om, således at vi kunne bruge hele weekenden sammen og far kunne nøjes med at arbejde fra sofaen efter Saxo’s sengetid.
Så fantastisk rart.

I går formiddag hang vi derfor ud med et dejligt vennepar og deres lille bitte baby på bare 2,5 måned (CUTE)!!
Og så spiste S aftensmad inde hos mormor og morfar fordi de skulle have kylling og pommes frites. Det fristede åbenbart mere end det vi skulle have herinde.
Jeg selv gik kold på sofaen klokken 20.30 (!) og vågnede kort op klokken 00.30, da C vækkede mig og spurgte, om vi ikke skulle hoppe ind i seng <3

Der sov jeg helt til klokken 7.30, hvor Saxo vækkede mig med et kæmpe kys og et “jeg elsker dig, mor”.

I dag har vi haft en lang rar morgen sammen, inden Olde kom for at hente S. De to skulle i teatret sammen og se en lille forestilling.
C og jeg sidder nu i hver vores ende af sofaen og arbejder lidt, inden Olde og S igen returnerer.

Dejlig, dejlig weekend lige efter mit hovede.

img_6113

Ps. Se lige vores nye Stokke Trip Trap stol med Saxo’s indgraverede navn (gave). Sej, ikke?
Vi har egentlig prøvet en del højstole efterhånden og jeg synes, hands down, at ingen anden, heller ikke Stokkes andre modeller, når Trip Trap’pen til sokkeholderne. Bedste investering, der bare holder og holder. Og prisen er så fair synes jeg. Vi har faktisk hele tre Trip Trap stole stående herhjemme nu (en af dem er 30 år gammel). Jeg synes det er rart med lidt ekstra, når vi har venner med børn forbi.

img_6070img_6110

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How goes?