Fredag

-25% på børnetøj

untiooootled-1

Her, her, her.
Her, her, her
Her, her, her

Affiliate: Her halvvejs i min graviditet, har jeg ikke købt et eneste stykke babytøj, udstyr eller andet babyrelateret. Jeg er med i en såkaldt terminsgruppe på Facebook, hvor vi alle har termin i august, og jeg kan godt fornemme, at der er virkelig mange af de kommende mødre, der allerede nu har købt hele garderober, sat komplette pusleborde op, lavet børneværelse, hængt uroer op osv. så alt er mere eller mindre klar til baby’s ankomst. Det er der så absolut intet i vejen med, men der er jeg slet ikke selv endnu.

Jeg ved med mig selv, at jeg nok skal nå til det stadie, måske om et par måneder. Alting til sin tid.

Til gengæld har jeg altså lige opdaget, at der er -25% på alt børnetøj + sko hos Ellos. Selvfølgelig frister det, men jeg har alligevel holdt mig i skindet. Men derfor kunne det jo stadig være, at nogen af jer derude, er lidt længere i processen og måske kan få gavn af mit lille tip.

Ovenover er der i hvert fald lidt jeg virkelig godt gad klikke hjem til kommende baby. Jeg har jo ikke afsløret kønnet på vores baby endnu, derfor har jeg også valgt at mikse både pige og drengesager ; )

Nyd resten af jeres fredag x

   

2 kommentarer

 • Nowa

  Hej Emilie☺️
  Jeg ville bare høre, hvilken terminsgruppe det er, du er medlem af?
  Jeg har selv termin i august 😊

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den hedder bare Termin August 2017 : )

   Tillykke til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag