Torsdag

And Pants delivery: Rough Studios

img_6613

Affiliate: Taske: Rough Studios fra And Pants her

Halløj søde piger. Jeg startede min fredag morgen virkelig rart ud, med en hel time i massage-heaven. Jeg har fået et gavekort til 3x gravid-massage af min betænksomme mand. I virkeligheden har han vist kun givet mig dem i håb om, at jeg stopper med at spørge ham hver aften om han ikke liiiiige kan massere mig lidt. Haha. Må indrømme at han bestemt ingen haj er til at massere anyway, så denne løsning er jeg helt klart fan af <3

img_6618

Efter massagen tog jeg på posthuset, hvor jeg hentede et par pakker. Bl.a en pakke jeg lidt havde ventet i spænding på. Nemlig en fra And Pants, som indeholdte min sprit-nye taske fra Rough Studios. Av den er pæn synes jeg! Og jeg trængte sådan til en ny.
Og apropos tasker, så sælger jeg min Gucci taske. Hvis nogen er interesserede, så smid mig en mail eller skriv til mig på IG. Den er brugt minimalt, så jeg tænkte en pris på omkring 5000 kr
Men jeg er altid til at forhandle med : )

Anyway, La Bandita, som min nye taske hedder, er i vævet velour bomuld og hver taske er helt unik. Jeg vidste jeg måtte have en, men det var SÅ svært at vælge model. Denne mere farverige var jeg også så tæt på at klikke hjem. Men i sidste ende vandt det sikre i de mere dæmpede nuancer ; )
Den kommer til at hænge over min skulder hele foråret og sommeren. Yaaaas!

 

img_6608img_6610

Ellers ikke så meget herfra. Jeg glæder mig til weekenden, som forhåbentlig viser sig fra sin varmere side, så vi kan være en masse udenfor.
Vi har jo købt en ny to-hjulet cykel til Saxo, som vi lige pt øver med ham med et kosteskaft bagpå. Han er virkelig glad for og stolt af den cykel, men jeg ved ikke helt hvordan vi skal lære ham at holde balancen. Føler der er lidt lang vej igen, selvom han jo har balancen fra løbecyklen.
I hvert fald kunne det være skønt, hvis vi kunne få øvet det lidt mere her i weekenden.

Håber I får en rigtig god en : )

3 kommentarer

  • Signe

    Hvor er tasken pæn! Kan det passe at modellen er udsolgt i det mønster, som du har?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den smuk! Håber at din weekend bliver lige så lækker som din fredag! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdag