Min uge:

Den dejligste dag og nye Ecco sneaks til mor og barn


img_6341

Annonce: I sidste weekend, om lørdagen, havde vi hvad jeg vil betegne som den første rigtige forårsdag. Plusgrader – en 8-9 stykker og en sol, der oprigtigt varmede. Så fantastisk!

Saxo, C og jeg udnyttede det til fulde og var udendørs det meste af dagen.
Solbriller var et must, ligesom at vi alle tre var hoppet i sneaks. Saxo og jeg i vores nye fra Ecco. Åhh ja, endelig endelig endelig tid til noget andet fodtøj end de tunge vinterstøvler. Dét har jeg ventet på, i hvad der føles som hundrede år.

Saxo er nået den alder, hvor han synes det er rigtig fedt og sejt, når han får noget nyt tøj/nye sko og eftersom han mente, at de nye blå fra Ecco lignede nogle som C havde, synes han det var SÅ cool at have dem på og at matche far. Og nu sidder de blå Ecco sneaks fast på ham. Han knytter sig virkelig til det han har på, haha. Lidt sødt <3

img_6388img_6373  img_6412

Og mine sneaks har I, hvis I ellers følger lidt med på min blog og instagram, set et par gange efterhånden. Jeg har nemlig, siden jeg fik dem for et par uger siden, nærmest boet i dem. Jeg synes de er SÅ gode.

Det er så sjovt, for jeg har egentlig altid proklameret, at jeg ikke er en “sneaker-pige”. Mest fordi jeg bare ikke er den sporty type, og så måske også fordi jeg føler mig lidt mindre kvindelig med sådanne sko på – selvom jeg jo synes det ser super lækkert ud til andre kvinder.

Men noget er sket med mig, I guess. Måske er det graviditeten der spiller lidt ind. For åh gud, selvom jeg kun er halvvejs og maven endnu ikke vejer det store, kan jeg i den grad mærke på min krop, at jeg er gravid. Min ryg og især min lænd bliver noget så øm, selv ved de mindste belastninger, såsom svømning eller en gåtur.
Og derfor har jeg altså også taget et valg om, at ville afhjælpe det så godt som muligt, bl.a ved at have det rette fodtøj på – det hjælper selvfølgelig ikke meget, når jeg er ude at svømme, men vi går en del ture og jeg kan virkelig mærke forskel på hvilke sko jeg har på. Og siden jeg fik mine Ecco sneaks her, har de været førstevalget når jeg har gået tur.

Men den anden dag kom jeg til at tage mine stive (men flotte) chelsea boots på, da jeg skulle putte Saxo til lur i klapvognen. Han plejer at sove på 10 minutter, så jeg troede bare at jeg skulle ud og gå en “højre højre”, som vi kalder det når vi går en kort tur. Men der skulle ske det, at Saxo var i snakke-humør langt mere end i sove-humør, så pludselig havde jeg gået rundt i Frederiksbergs gader og stræder i halvanden time. Super hyggeligt egentlig, men da jeg endelig kom hjem, havde jeg bare SÅ ondt i fødder og krop og jeg fortrød inderligt, at jeg ikke var hoppet i mine Ecco. Lesson learned, den fejl laver jeg ikke igen : )

img_6417img_6382 img_6419

Både Saxos og mine sko er vandafvisende (mega smart, især for Saxo der evig og altid er glad for en vandpyt), åndbare og har et “cooling” system der gør, at fødderne aldrig bliver for varme (mega smart for en preggo som mig, ja og selvfølgelig også for mit super aktive barn).

Og derudover er de som sagt lavet i Eccos ånd. Af bløde og fleksible materialer, således at fødderne har de allerbedste forudsætninger.
Saxo’s har en lynlås, der gør det nemt for ham selv at tage skoene af og på – og samtidig har skoene snørebånd, som man kan vælge at snøre uden at de skal snøres op hver gang. Meget smart.

Og så synes jeg altså bare at begge sko er super cool. Jeg overvejer meget at erhverve mig skoene i sort også xx

img_6406img_6410img_6377img_6334


2 kommentarer

  • Ej, de er da bare super fede 🙂 Begge par! Jeg ejer selv nogle par Ecco sko, og de er super gode at gå i + at de begyndt at følge med moden nu 😉 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge: