Graviditetsdagbog #3: At fortælle det til C

En god dag

img_0083

I dag har været god ved mig. Om de næsten 11 timers søvn jeg fik i nat har haft noget at sige, ved jeg ikke. Men uanset, det har været en god dag, og jeg har haft godt med overskud. Kun en lille smule kvalme. Og med de ord, tror jeg lige, at jeg har besluttet mig for, ikke at nævne ordet kvalme igen. Jeg er træt af at snakke om det, skrive om det, tænke på det, og I må også være trætte af at høre om det. Så, no more kvalme-snak. Fra nu af. Bum

Jeg startede min dag ud med at kysse min lille yndlingsperson på gensyn, hvorefter min store yndlingsperson kørte ham ud til sin farmor. Hveranden uge har farmor ham en hel dag, en hel dag hvor de bare hygger sammen og det gør mig så glad. Saxo glæder sig altid til at skulle derud og jeg synes det er skønt for ham med et break fra børnehaven. Dejligt.

img_0082

Derefter kørte jeg mod Bloggers Delight, hvor jeg havde et lille møde ham her, dejlige Daniel, som bl.a hjalp mig med nogle design-udfordringer her på domænet. I kan ikke se noget endnu, men det kommer til at se lidt anderledes ud over de næste par uger. Forandring er godt sommetider og jeg trænger gevaldigt til et nyt look : )
Og så stod den på lidt arbejde. Jeg blev på kontoret og det var faktisk sindssygt rart, at sidde blandt andre og arbejde. Jeg arbejder jo hjemmefra pt og det har klart sine fordele og jeg trives rigtig godt med det. Men jeg kan også mærke, at der skal ske noget andet på et tidspunkt. Nu bliver det nok ikke relevant lige foreløbig, eftersom jeg skal på barsel om mindre end 5 måneder, men så i hvert fald efter endt barsel. Dét glæder jeg mig allerede lidt til. Men hver ting til sin tid.

Senere snuppede jeg en hurtig frokost sammen med højgravide Cecilie. Misunder hende lidt for den store fine mave, men i virkeligheden er det bare fjollet, I know. Jeg kan godt huske fra sidste gang, hvor besværet man kan være med sådan en mave. Ikke mindst om natten, hvor jeg den sidste del af graviditeten med Saxo, havde store søvn-problemer. Dét er ikke særlig sjovt. Så nu må jeg huske at nyde min lille mave, der endnu ikke kommer i vejen for noget : )

Og nu sidder jeg lige her i min sofa og venter på at resten af familien kommer hjem. Baby har lige givet lidt puf fra sig, og dét gør mig gevaldigt glad. Synes som sagt godt at den måtte sparke lidt mere fra sig, men ved også at det ikke er forventeligt her i 18. uge. Tååååålmodighed Emilie, det skal nok komme. Ja ja jeg ved det godt, men alle gravide må give mig en lille smule ret i, at ugerne inden man rigtig mærker liv og inden man har været til den famøse misdannelsesscanning er lidt underlige. Ik, ik?

img_0053

^^^ Lampe: her, bord: her, gulvtæppe: her, vitrineskab: dba (affiliate).

Håber I har haft en rigtig dejlig dag x

   

2 kommentarer

 • Kære Emili,
  Jeg er så enig enig enig ! Jeg har ramt uge 20 i dag, og kan ligesom du, heller ikke vente på at komme til misdannelsesscanningen. Man vil så gerne have bekræftet at alt er som det skal være – og ventetiden på det kan føles virkelig lang.
  Rigtig god weekend,
  Mange hilsner,
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Nemlig, det er sådan en vigtig scanning og tiden op til føles laaaaang. Men det må være din tur lige om lidt, hvis du er i uge 20 nu. Lucky : ) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #3: At fortælle det til C