Lykke

Et nyt ur

Annonce
img_9884

img_9878

God eftermiddag. Håber I har en dejlig en indtil videre?
Jeg har været ude og skyde lidt billeder i dag til bloggen her 0g sikke da et blæsevejr! Nu er jeg heldigvis hjemme igen og sidder pt og kaster lidt god velfortjent frokost i hovedet, alt imens jeg prøver at svare på mails OG skriver dette indlæg ; )

Vil gerne fortælle jer, at jeg har erhvervet mig et nyt ur fra Cluse, og det er pænere end pænt, spørger I mig. Guld, smalt, passer til det hele egentlig. Der er ikke så meget at sige, andet end at jeg er vild med det. Jeg er jo også en “guld pige” og kan i øvrigt bedst lide mine smykker fine og enkle.

Det var svært at vælge ét ur, for Cluse har virkelig mange fine. Herunder kan I se nogle af mine Cluse favoritter:

emilie-ur-21. Her, 2. Her. 3. Her. 4. Her 5. Her.

Især synes jeg at ur nr. 4 er super super flot. Helt sort, super lækkert xx

img_9879

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykke