Graviditetsdagbog#7 De første små puf

Første stykke graviditetstøj købt

img_6601

Affiliate: Eller det passer ikke helt, for jeg har allerede købt mig et lille lager af graviditetsstrømpebukser (fuldstændig uundværlige jo) OG en badedragt med plads til maven, nu jeg er blevet helt glad for at svømme.

Men ud over det altså, har jeg intet graviditetstøj investeret i, før den anden dag, hvor jeg klikkede denne kjole hjem. Den er SÅ fin og jeg tror at jeg kommer til at bo i den til sommer, hvis vejret ellers gider arte sig.

img_6595

Nu er det jo ikke bukser min garderobe bugner af, så dem savner jeg ikke og kommer nok ikke til at købe deciderede gravididtetsbukser. Til gengæld savner jeg allerede alle mine højtaljede nederdele, der allerede nu, ser helt fjollede ud på mig. Og bare ikke er særlig behagelige.

I stedet, indtil det bliver sommer og jeg bare har tænkt mig at spankulere rundt i lette og luftige kjoler, lever jeg i stretchy og bløde kjoler. Intet der strammer, helt perfekt. Og herunder har jeg fundet nogle favoritter:

untitlejjjd-1

Her, her, her,
Her, her, her.

4 kommentarer

 • Mille

  Tillykke med graviditeten 😊 Hvor er jeres lækre vinreol fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er en bryllupsgave og jeg ved den er købt vintage.

   Evt tjek Fil De Ferre, de har dem sommetider. Eller dba. Søg på halv champagne pupitre : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har været højgravid både sommer og vinter (har lige fået nummer to i januar), og varmen til trods foretrækker jeg klart sommer – lette kjoler er jo så rart med mave. Overtøj og mange lag var giga besværligt. Lykke til med din graviditet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja, jeg synes også det var lidt besværligt at være højgravid om vinteren. Til gengæld husker jeg at jeg havde det SÅ varmt hele tiden, og derfor frygter jeg sommeren lidt 😀 Men mon ikke det går <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog#7 De første små puf