Første stykke graviditetstøj købt

Fredag

Processed with VSCO with hb1 preset

God fredag morgen.

Der har været knald på ugen, så i dag tager vi altså forskud på weekenden, Saxo og jeg.
Vi har ingen planer, men vejrudsigten fortæller mig, at det bliver høj sol og 10 grader, så jeg tror vi tager en tur på legeplads. Det bliver årets første for mit vedkommende. Og i dag kan vi forhåbentlig skifte flyverdragten ud med en jakke, så kender jeg en, der bliver rigtig glad. Hurra!
Og så skal vi have en is fra mit yndlings-is-sted – Frederiksberg Chokolade. Haps.

Derudover skal jeg vaske tøj (spændende) og Saxo bliver min lille hjælper, han elsker at hjælpe med huslige pligter.
Vi har en genial vaskekælder, som bliver brugt af de folk der bor her i vores opgang. Der er altid ledige vasketider og i virkeligheden er det super nemt. Men jeg drømmer alligevel lidt om, at få vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Vi har pladsen til det (selvom det faktisk vil betyde, at vi skal tage vores nye reol ned, som i øvrigt er online igen lige her), men jeg tænker, at der til august ikke kommer mindre af det, vasketøjet altså. C er ikke helt hooked, men som altid (høhø) har jeg en evne til at overtale ham til det meste. Jeg gør det dog kun med ting, som jeg ved, at han i sidste ende alligevel bliver rigtig glad for – f.eks en vaskesøjle ; )

Må I have en rigtig dejlig weekend med en hel masse sol.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

 

4 kommentarer

 • Marie

  de der rib-bluser/kjoler du har på på billedet her, og der hvor du viser dit nye ur, dem er jeg helt forelsket i, hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Men de er ret dårlige 🙄Vi havde sådan et for er par år siden. Tørretumbleren fungerede ikke optimalt. Men måske r der sket noget nyt siden 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  I kan da købe en kombineret vaske-tørretumbler! Dét drømmer jeg om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Se sådan en vidste jeg slet ikke fandtes. Tak for det tip : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første stykke graviditetstøj købt