Fremskridt

Graviditetsdagbog #2 Jeg tror den er der

Onsdag d 7/12-16

I morgen burde jeg få min mens, hvis altså ikke jeg er gravid. Og noget tyder på at jeg ér gravid. Jeg har i hvert fald taget to tests her til morgen, som taler for sig selv. Se bare:

fullsizerender-2

Så ja, man kan vist godt sige, at jeg er temmelig gravid. Og temmelig lykkelig <3

I går hostede jeg “Tirsdagsgryden” for alle pigerne, og selvom jeg ikke rørte så meget som én dråbe alkohol, er jeg helt mat i dag. Føler mig træt og tung i kroppen. Det er der så nok en god grund til : )

Brysterne er ikke særlig ømme. Slet ikke som de var dengang med Saxo. Men ok, det kan jo nå at komme. Og så er det vel også usansynligt, at man får præcis de samme symptomer i alle sine graviditeter.

Åh gud, hvis jeg kunne slippe for bare en smule af den kvalme og alle de daglige opkastninger jeg gjorde mig i de første måneder af min graviditet med Saxo, så er jeg lykkelig.

Sidste gang startede kvalmen ret præcist i uge 7. Det bliver spændende at se, om juleaften med alle de “dufte” det medfører af and, flæskesteg og generelt bare rigtig meget kød, som jeg jo i forvejen ikke spiser, kommer til at påvirke mig. Det gør det sgu nok.

Fordi det allerede er kørt lidt af sporet, med alle de tests jeg har taget (ja fordi jeg var så dum at teste allerede 7 dage inden forventet mens), så har jeg besluttet, at jeg i morgen, dagen hvor jeg ellers ville have forventet at min mens skulle komme, tager en morgentest. Og hvis den er positiv, så er der ikke mere testeri og ikke flere bekymringer om hvorvidt den nu er der eller ej.

Jeg har i øvrigt stadig ikke sagt noget til Casper endnu.
Første gang tog vi mere eller mindre testen sammen og det var der noget virkelig fint og smukt over, men fordi jeg har testet så tidligt som har jeg, har jeg bare ikke ville sige noget, fordi han ikke ville ikke få noget ud af, at gå og spekulere på om den nu var der eller ej. Så jeg venter, til jeg er mere sikker.

På fredag skal vi ud at spise sammen. Bare os to. Og der breaker jeg den. Han bliver SÅ overdrevet glad.

Ihh hvor jeg glæder mig <3

11 kommentarer

 • Mai

  Ej, hvor er det hyggeligt med de her indlæg! Jeg er selv det vildeste testmonster i øjeblikket – dog med ÆT, så jeg er sikker på, vi rammer. Det er utroligt, som du nævnte i et tidligere indlæg, hvor hurtigt man bliver utålmodig, så jeg krydser fingre for, den snart er der! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Krydser så meget fingre!! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

   Det hjalp! 🙂 Så nu klikkede jeg lige tilbage og læste dagbogsindlæggene igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Hihi, hvor er du vild med de tests. Jeg synes selv, jeg var et testmonster, men jeg føler mig godt nok overgået 😉 Hvor er du iøvrigt vild, at du kunne holde det hemmeligt. Det kunne jeg sleeeet ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hehe ja den uge det varede fik jeg taget et par tests ; ) Det er første gang nogensinde, men jeg tror at jeg havde på fornemmelsen at den var der, og så var det jo bare så spændende : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Kan kun tilslutte mig S’ kommentar – hvor er det hyggeligt med disse indlæg og så fedt med alle de opdateringer her for tiden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caro

  SÅ hyggeligt indlæg! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Såååå hyggeligt med disse indlæg. Og dejligt, at din blog opdateres så meget i øjeblikket:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremskridt