Graviditetsdagbog #6 Nakkefoldsscanning

Lille fredag

img_0429

Så blev det altså lille fredag venner og dagen i dag har jeg brugt sammen med mit barn. Vi har taget os en fridag sammen, ham og jeg, for når jeg kysser ham farvel i morgen tidlig, ser jeg ham først lørdag eftermiddag. Så lidt ekstra god kvalitetstid, når nu det er en mulighed, gør godt på min konto – og forhåbentlig også på hans ; )

Det er jo nemlig i morgen at C og jeg tager bilen og kører over øresund, for at komme helt ned i gear på Ystad Saltsjobad. Jeg ved godt jeg har nævnt det alt for mange gange nu, men jeg glæder mig bare så meget. Haha. Jeg har bestilt massage til os når vi ankommer og bare tanken om det, gør mig afslappet. Jeg kan godt mærke, at jeg de sidste par uger er blevet hurtigere øm i ryg og især lænd – Specielt efter svømning eller lange gå-ture, så sådan en omgang massage vil helt sikkert gøre underværker.

Processed with VSCO with a5 preset
I går mødtes jeg med dejlige Signe, som skød et par billeder af mig, som jeg har i sinde at bruge her på domænet til en ny header.
Billederne I ser her er blot taget med min iphone, men jeg synes lige I skulle se den seje location vi fandt os. Et parkeringshus på Nørrebro. Lidt et lidt skummelt sted, men se hvor flotte og rå vægge.

Jeg får i øvrigt en del komplimenter for de støvler jeg har på her. Og jeg er også selv ret vild med dem, hvis jeg skal være helt ærlig. Eneste minus er at de er forholdvis hårde og at jeg derfor har fået nogle gevaldige vabler af dem, avs.
De er fra Dr Martens og kan fås lige her, endda på tilbud lige nu. (affiliate).

Med ønsket om en dejlig torsdag aften og en god weekend x

 

 

   

2 kommentarer

 • Julie

  Hej Emilie.
  Hvad hedder solbrillemodellen du har på, og hvilket mærke er det?
  Du ser forresten skøn ud på billederne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak hvor er du sød : ) Det er ray ban, og jeg kan desværre ikke lige huske hvad modellen hedder.
   God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #6 Nakkefoldsscanning