Graviditetsdagbog #5: Tidlig scanning, had to.

Lykke

img_0005

^^^ Kjole: lign. Her (affiliate).

Jeg er bare SÅ glad for tiden. Ren og skær. Simpelthen. Og der er mange årsager. Graviditeten, selvfølgelig. Overskuddet der er kommet igen. Og det at jeg ikke har kastet op i en hel uge nu. Et helt nyt liv til sommer. Vores baby, der lige i dette øjeblik sparker derindefra. Hvordan mon den er? Hvordan mon den ser ud? Og at Saxo bliver (verdens bedste) storebror, for søren altså. Der er ikke meget der slår det. Faktisk intet. Det ér da ren lykke.

img_0292

^^^ Solbriller: her, jakke (udsolgt) her, sko her

Tanken om ægte forår lige om hjørnet  – og sommer ikke mindst. Jeg glæder mig seriøst, som jeg aldrig før har gjort. Vi starter sommerferien i juni, hvor vi tager til Mallorca med gode venner. Jeg kommer til at være i 33. uge (og 100% en stor hval) når vi skal afsted, men jeg håber jeg alligevel kan finde lidt overskud frem. Og ellers satser jeg bare på, at ligge og dase ved poolen og i strandkanten så meget som muligt. At blive opvartet af tre andre voksne og to 3,5-årige. Det er da kun fair, ikke? Det skal nok blive fint.

Resten af ferien drager vi nordpå til sommerhuset, hvor vi både har lidt tid for os selv, Casper, Saxo og jeg, samt får besøg af venner og skal være der samtidig med mine forældre. Det bliver SÅ hyggeligt og vejret i DK bliver selvfølgelig helt eminent, ikke? ; )

img_0350

Derudover så når jeg nogle mål for tiden – ikke noget vildt og voldsomt, men det er alligevel ret tilfredsstillende. Både med bloggen her og med mine egne små-projekter. Det føles rigtig godt og jeg er top-motiveret. Det er sådan en rar følelse at mærke igen, efter at den bare har været helt forsvundet de sidste 3 måneders tid.
Og og og, der kommer også til at ske ændringer i vores lille hjem. Ændringer, som giver skiftevis lykke i maven og rystende håndflader. Jeg lever jo med en iværksætter, så selvfølgelig gør der det. Man skal jo ikke have det alt for trygt og godt, vel? ; )

^^^ Ja og madglæden er også helt i top igen. Så rart. Her ser I min post-swim brunch tidligere i dag. Bl.a med min store craving pt: Hytteost med avocado på et godt stykke rugbrød. Hvis den skal have hele armen, så kom et helt nykogt æg i og top selvfølgelig med en masse salt og peper. Haps! Det skal I prøve.

img_0240

^^^ Kold Zoo-tur i søndags. Går en stor bue udenom de store dyr, får simpelthen ondt i maven af at kigge på isbjørnen der går i cirkler om sig selv, eller på løverne, der sidder spærret inde på så få kvadratmeter. Altså, de kan jo ikke engang løbe eller bruge deres kroppe? Ved godt de aldrig har været vant til andet. Men alligevel. Men Saxo ELSKER Zoo, som i virkelig elsker <3

Fortsat dejlig tirsdag til jer. Jeg vil hente min skat nu, og så skal vi til min søsters fødselsdag senere : )

   

15 kommentarer

 • P

  Morgenmaden på billedet ser rigtigt lækker ud 🙂 Hvad har du i skålen, og hvor er den müsli fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Hvordan går det med angsten i denne graviditet? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det går rigtig godt – der er ingenting. Du kan evt læse mere i mit nyeste indlæg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu kunne jeg se du linkede til en lign kjole på Asos – men ville du ikke putte link ind til den rigtige kjole fra den svenske hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke med graviditeten Emilie. Forstår du er lykkelig. 18 uger…kan man så mærke liv? ja, beklager det er for mange år siden til jeg husker det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak : )
   Ja det er der mange der kan i uge 18. Men også mange der ikke kan. Man skal mærke liv hver dag fra uge 24. Jeg har mærket hver dag fra uge 15.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Hej Emilie! Opdagede i sommers en fantastisk lille Zoologisk have i Odsherred, Odsherred Zoo mener jeg den hedder. Der er SÅ hyggeligt!!! Det meste er lavet i naturmaterialer med grusstier osv, og der er god plads til dyrene. Naturligvis meget meget mindre end KBH Zoo, men vi blev hurtigt enige med ungerne om at vi tager derhen hvert år nu, fremfor KBH Zoo :o) Glæder mig allerede til vores tur derhen i sommerferien, hvor min søn så er 2,5 og kommer til at få en KÆMPE fest med alle de sjove dyr :o) Prøv den næste gang :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for tip, den lyder dejlig den Zoo. Den vil jeg helt sikkert tjekke ud : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoo er det bedste – også for voksne 😉

  Psst.. Troede lige overskriften var navnet på den kommende baby, haha 😀 Glæder mig til at høre, hvad I vælger.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Haha, det er det ikke ; ) Måske jeg skulle lave sådan navne-føljeton, ligesom den kære Sneglcille : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   JA, gør det! 😃 Men afslører du så ikke snart kønnet??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jo. Jeg vil gerne lige have den misdannelsesscanning overstået først. Det er om to uger : ) Så derefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vilma

  Her elsker min søn også dyr men nægter simpelthen at støtte zoo. Og cirkus med store dyr for den sags skyld! Det er i mine øjne dyreplageri af grov karakter. Måske mere cirkus end zoo men stadigvæk, sys ikke det er okay at holde dyr på den måde for at underholde mennesker, vi burde skamme os.
  Dejligt du har fået overskuddet igen, og appetitten ikke mindst :)! Ha en skøn tirsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Helt enig med cirkus med store dyr, kæmpe no-go og ville aldrig sætte mine ben i sådan et cirkus : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #5: Tidlig scanning, had to.