Veloverstået scanning og et køn

Miinto Mid Season Sale is ON

miiiintoooo

Her, her, her, her
Her, her, her, her
Her, her, her, her 

Annonce: Miinto har netop sparket deres Mid Season Sale i gang og som sædvanlig er der riiiiiigtig mange kroner at spare (20-60% på 40.000 varer), hvis man er på udkig efter lidt lækkert. Hvad enten det er tøj og accessories kvinder, til manden, børnene eller boligen.
Ovenover har jeg udset mig lidt favoritter fra Miinto, alle ting jeg virkelig godt gad klikke hjem. Drømmer især om de fine Birkenstock, som jeg tror mine fødder vil takke mig for til sommer, når jeg helt sikkert et tung og træt! : )

Dejlig shopping og god tirsdag til jer.  Jeg har været i svømmeren, og tager mig nu et velfortjent hvil foran computeren : )

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veloverstået scanning og et køn