Graviditetsdagbog #4 Tidlig scanning?

Min uge

img_0282

^^^ Indeholder affiliate: Magasin-holder her, små vaser her

Mandag for mit vedkommende er stort set altid sat af til udelukkende at sidde foran computeren. Efter en lang weekend har jeg nemlig altid virkelig meget arbejde jeg skal catche op på. Og i dag er ikke anderledes, så efter at have sendt drengene ud af huset, har jeg plantet mig solidt på vores bænk i køkkenet, sat lidt afslappende musik på og åbnet computeren. Dejligt.
Min første to-do her efter weekenden, bliver at gennemgå indbakken. Den evigt-voksende indbakke. Phew. Sådan er der sikkert mange, der starter deres mandag, right?

Denne her uge kan jeg allerede nu mærke, kommer til at gå rygende stærkt, så jeg vil prøve at nyde den så godt jeg kan.

img_0290

Jeg har bl.a en tandlæge-tid. Vi skal se, hvor langt jeg har igen med mine invisalign skinner. Måske bliver jeg skinnerne kvit lige straks. Måske ikke : D Det er ikke helt til at finde ud af, men så er det godt, at jeg, efter at have haft skinnerne på i mere end et år, har vænnet mig til dem i sådan en grad, at jeg ikke bemærker dem. Tager gerne et år mere, men satser nu på at være helt færdig med forløbet snart.

Derudover har jeg en svømme-date. Og en fødselsdags-fejring for min søster. 23 år bliver hun. Jeg har jo lige været 23 for søren. Men der er 6 år mellem os. Vildt altså!

Og så håber jeg lidt på, at min ellos-bestilling kommer hjem i ugens løb, så vi bl.a kan få denne fine lampe op i soveværelset : )

Men det jeg glæder mig mest til i denne uge er på fredag, hvor C og jeg tjekker ud, kører til Ystad Saltsjobad og tager en enkelt overnatning til lyden af bølgebrus . YES, jeg glæder mig helt enormt.
Til bare at være os to, til at boble i deres mange lækre spa’er, gå en lang tur på stranden, og til at spise god mad – Jep, jeg har i den grad fået min appetit igen. Det kniber stadig med morgenmaden, men om aftenen mærker jeg ikke noget til kvalme, så der kan jeg nyde mad igen. Endelig, endelig, endelig.
Her kan I se lidt billeder fra forrige gang jeg var på Ystad.

img_0289

^^^ Puf: her, lamper: her. pude: her, Klip Klap: her, ur: her.

Må I få en dejlig uge x

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #4 Tidlig scanning?