Vores nye reol til badeværelset

Min uge:

img_6561

^^^ Vase: her (affiliate), blomster: Min farmors kolonihavehus

God morgen i stuerne (eller hvor I nu befinder jer) : )

Ugen er skudt i gang. Drengene har forladt hytten og jeg sidder og nyder hvad der nok har været min største craving i denne graviditet: Grapefrugt. Ikke en helt skidt craving, nu det skal være.
Oh well, søde sager er også min craving (og jeg var ret henrykt i går, da C lavede vafler til hele familien). Fede ting har jeg det dog stadig ret svært ved: Burger, pizza, ting med meget ost, smør, fløde osv. Får stadig en snert af kvalme ved tanken.

Nu trives jeg jo bedst med ikke at have for mange planer, på sådan en helt almindelig uge, så derfor kan jeg altså heller aldrig berette om en flot og tætpakket kalender. Men som den ægte blogger jeg er, vil jeg da stadig gerne indvie jer en smule i mit liv : )

img_6565

Derfor: Ugen for mit vedkommende byder bl.a på:

Det første jordemoder-besøg.
Husker det som om, at jeg var meget tidligere afsted første gang, men det er nok når man er andengangs-gravid, at man kommer lidt senere til. Det giver fin mening. Ville faktisk ikke rigtig ane hvad jeg skulle snakke med en jordmoder om før nu. Ja faktisk heller ikke nu, men mon ikke vi finder på et eller andet at tale om?
På sigt, når terminsdatoen nærmer sig, vil jeg selvfølgelig gerne snakke fødsel.
Jeg er vildt spændt på, om jeg skal føde naturligt, eller om jeg skal have kejsersnit igen. Det fik jeg jo fordi Saxo lå i UK – altså omvendt i maven. Og der er vist en lille risiko for, at baby igen lægger sig med numsen ned, når den første har gjort det.
Det kan godt være at det lyder lidt skørt i nogens ører, men lige nu ved jeg ikke hvad jeg ønsker allermest. Jeg er græsk-katolsk og skal jeg have et KS igen pga UK, så er det mere end fint for mig. Min første oplevelse var fantastisk og det er jo alt jeg kender til.
Skal jeg føde naturligt, så tager jeg den udfordring op, selvfølgelig og vil glæde mig helt vildt til det faktisk.  Lige nu er jeg bare spændt på hvad det bliver. Men der er jo lang tid til at vi finder ud af det.

En teater-tur med min farmor.
Stykket starter klokken 20.00 og jeg er spændt på, om jeg kan holde mig vågen igennem det hele : D #Preggo-problems I guess.

En svømme-tur med min efterhånden meget højgravide veninde. 
Det er lidt problematisk, at hun højest sandsynligt føder lige om lidt, for jeg ved simpelthen ikke om jeg kan få nosset mig sammen til at komme op og svømme uden hende. Ved godt det er åndssvagt, især nu jeg er blevet så glad for det, men jeg har bare brug for at være to om det, for at jeg kommer afsted. Nogen der vil være min nye svømme-makker? ; )

Ja og det var faktisk det, ud over arbejde og nogle møder selvfølgelig, der står i min kalender for denne uge.
En af mine livsfilosofier (hvis man da kan kalde det det) og noget jeg altid prøver at efterleve, er helt bestemt det her med at skrue ned for tempoet. Og skære alt unødvendigt fra. Man kan komme til at sige ja til så mange ting, men man må bare huske at mærke efter, om alle de ting, virkelig er noget man har lyst til. Ofte er det ikke det værd – for mig altså.
Jeg vil have tid, tid til det der betyder allermest. Samvær med min lille familie. Og jeg nægter at lade mig påvirke af det ræs, jeg føler så mange kører lige for næsen af mig. Travlhed kan være fint og godt, men det må ikke tage fokus fra det der betyder mest.

img_6571

Jeg håber I får en dejlig uge, travlhed eller ej.
Ps. I går lavede jeg en insta-story, der viser min søde lillebror (han er i øvrigt single) der hænger en lampe op i vores soveværelse. I var så mange der spurgte til lampen, så her kommer et link til den: Lampen er fra Ellos, koster 1099,. og kan fås lige her. Jeg påtænker at lave et indlæg om den i den nærmeste fremtid, så I kan se den bedre. Den er virkelig fin xx

   

6 kommentarer

 • Louise

  Jeg er førstegangsgravid (22+4), og jeg var også først til jordemoder i uge 19. Det undrede mig lidt, da jeg da var i tvivl om nogle forskellige ting. Jeg ved ikke, hvordan de strukturerer sådan nogle besøg. Jeg troede nemlig, at man normalt skulle afsted omkring uge 12-13 første gang. Men det gik jo det hele, så det er heldigvis ikke noget, jeg som sådan er ked af 😉 ps. det lyder det som en skøn uge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Måske det bare er lavet om siden sidst jeg var gravid. Eller måske det er forskelligt fra kommune til kommune. Vi er jo rykket siden også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Melder mig gerne som svømmemakker! Måske man kan få lidt motion så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ved ikke om det er et fjollet spørgsmål, men jeg ved simpelthen ikke hvad du mener med græsk-katolsk? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et indlæg. Jeg bliver ofte helt forpustet, når jeg læser om andre bloggers ugeplaner, men det her fik mig til at trække vejret helt ned i maven. Jeg har det selv sådan, at jeg bedst kan tage tingene ind og nyde dem, når der er ikke er for mange af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye reol til badeværelset