Graviditetsdagbog #8 Dreng eller pige?

Monday monday

Processed with VSCO with hb2 preset

En lidt kedelig grå mandag er sparket i gang, ovenpå en ret så fantastisk weekend og især søndag! Hold nu op hvor var den i grunden dejlig. Den må ta’ prisen for bedste forårsdag so far i år, men jeg er sikker på, at I selv var ude og nyde den?

Vi lavede lidt blandede ting i går: Først en tur i Kube med gode venner, og to små drenge der bare havde den vildeste fest over klatrevæg og løbebane. Det sted kan jeg virkelig anbefale, hvis man har børn der nyder at bruge deres kroppe.
Senere spiste C og jeg pizza-sandwich i vores gård, mens Saxo sov sin middagslur. Jeg sad i mindst en time med benene oppe og blev varmet så godt af solen, at jeg til trods for faktor 30 kunne ane en lille tan i mit ansigt. YES! Det er så meget det jeg trænger til. En god solid tan i år ; )

Processed with VSCO with a5 preset

Efter lur prøvekørte vi den nye cykel, vi i lørdags købte til Saxo. En lille blå BMX med to hjul. Og så satte vi et kosteskaft i. Hold kæft manner, det er sødt. Han var pavestolt og selvom han et par gange sagde at han synes den nye cykel var rigtig svær og at han hellere ville have sin løbecykel, så gav han ikke op og cyklede hele vejen til Frb Have og hjem igen, kun afbrudt af et is-stop. Seje lille mand. Nu har han styr på pedalerne, så næste skridt bliver at holde balancen selv. Jeg tror dog der kommer til at gå lidt tid endnu. Men vi har heldigvis ingen stress : )

I dag er jeg taget med min mand på kontoret, så lige nu sidder jeg og arbejder fra Moodings og JS office (har I i øvrigt set, at vi har fået Oliver Furniture online)?.
Årsagen er at vi skal til MD-scanning lidt senere i dag, så det var nemmere bare at køre sammen herfra og ud til Herlev hospital. Jeg er overraskende rolig, selvom det er jo er en rimelig vild scanning, hvor baby gennemgå’s fra top til tå. Nu skal alt bare være i orden, det er det aller vigtigste. Og så må vi se, om vi kan få bekræftet kønnet endnu en gang. Det er det mindste af det.

Kryds fingre for os, og så satser jeg på at give lyd fra mig lidt senere i dag xx

Processed with VSCO with hb1 preset

^^^ Saxo’s søndag blev fuldendt, da en politimand spurgte om han ikke ville ind og sidde i hans bil. Hvis det er gået nogens næse forbi er Saxo besat(!) af køretøjer, særligt brandbiler, politibiler og ambulancer, så det var selvsagt en virkelig stor ting for ham.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Flotte Frederiksberg <3

2 kommentarer

  • Ditte

    Dejlige billeder ☺☀️
    Hvor er dine strømpebukser fra på første billede? 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #8 Dreng eller pige?