Graviditetsdagbog #1 Biokemisk graviditet?

Projekt lejlighed: Grå vægge

c51804b9aad75ff164c270c5c852ca2f

Billeder: Pinterest

Nu går der endnu en gang lidt bolig i den her på domænet. Efter jeg har fået mit overskud igen, er jeg nemlig begyndt at gå og drømme om ting, der skal gøres her i lejligheden. Og lige nu er det, som I ved, gulvene der fylder mine tanker. Og mht, dem er jeg i fuld gang med at finde nogen, der kan lave det for os. Hvad enten det bliver det ene eller det andet. Vi ved endnu ikke om det overhovedet kan lade sig gøre i vores 2. sals lejlighed, men jeg satser på at få nogle svar i løbet af næste uge. Det er ret spændende (synes jeg) og jeg skal nok dele når der er noget nyt i sagen : )

untitdddled-1

Men en anden lille ting, som jeg også drømmer om pt. er lidt “farve” på vores vægge. Nærmere betegnet lysegrå. Jeg har virkelig kastet min kærlighed på det og jeg synes sagtens vores vægge, som er store og lige nu temmelig tomme, kan bære det. Tror det vil være super pænt.

Men så er spørgsmålet. Skal det være en enkelt væg? Et enkelt rum? Eller alle væggene i lejligheden? Og hvordan finder man den helt rigtige grå tone? Det er virkelig svært.

I går hentede vi nogle farveprøver, og så må vi se, om vi overhovedet kan blive enige. C er ikke helt hooked (endnu) og synes vist at det er synd at male noget som helst, nu vores vægge er så flotte, siger han. Men jeg synes blot at det vil fremhæve alle detaljerne, f.eks det flotte stuk.

9 kommentarer

 • Selv har jeg altid syntes, at det så vildt fedt ud at have farve på den væg, hovedgærdet ved ens seng står ved. 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Min sidste lejlighed havde stuk i alle lofter, og spisestuen endda høje paneler or karnap. SÅ smukt! Jeg malede spisestuens vægge mellemgrå, og det gjorde at alt det hvide træværk og stuk bare poppede. Så go for it, det holder :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Lige der er det nemt at være den spontane type. Jeg fik ideen fredag og nu er der malet lysegrå på en væg i køkkenet, to i spisestuen, en i stuen og i gangen. Jeg valgte bare den første og den bedste lysegrå og det er helt perfekt 😂 haha. God fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender du farven greige (sammenskrivning af grå og beige)? Hvis ikke så prøv evt. at søge på det på pinterest. SÅ pænt imo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Havde egentlig tænkt at det skulle være mere koldt, men ihh har lige luret på Greige, sååå flot jo! Nøj, det bliver ikke let at tage den beslutning kan jeg godt se på det hele.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi havde grå vægge i vores gamle hus og var rigtig glade for det. Vi havde mange prøver hjemme før vi fandt den rigtige. Grå er en svær en at gøre sig klog på 🙂 jeg kan anbefale at I maler jeres prøver på en stor plade (træ eller gipsplader eller hvad der er nemmest at skaffe 🙂 den kan I nemt rykke fra rum til rum for at få en fornemmelse af effekten. Brug gerne en stor plade da det vil være nemmere at forstille sig den endelig effekt og lad den stå der henover et døgn så I fornemmer lysindfaldet og hele dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  mht den grå farve skal du tænke dig godt om med nuancen – prøv at se flere nuancer i forskellige rum på nettet også de mørkere, jeg synes mellemgrå kan se så flot ud, hvis det bliver meget meget lysegrå kan det virke som hvide vægge der er beskidte så kig lidt på de som har fået farvet på nettet. start med et rum og vent en uge…med de andre rum, det kan være det bliver for kedeligt eller også at farven mister sin efekt hvis det sker i alle rum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er lige flyttet i en lejlighed med betonbord i køkkenet og det er rigtigt flot, men hvor har det også taget meget til sig! Der er rigtigt mange aftegninger og så er det faktisk revnet flere steder 😬 Revnerne kan ikke reddes og synes det ville se så ærgerligt ud på et gulv, som jeg vil formode lettere får revner end et bord. Bare lige en erfaring. Mht de grå vægge – jeg har en veninde der har gjort det i hele sit hus og det er SÅ vanvittigt flot! Specielt fordi den grå passer til alt. Og jeg ville ikke nøjes med hverken en væg eller et rum, jeg synes det ser så gennemført ud i flere rum. Og det er desuden en indretningsarkitekt der har anbefalet dem det – sikkert også hvilken farve de skal vælge.

  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #1 Biokemisk graviditet?