Fredag og et cykel-spørgsmål

Tak

img_6388

Åhhhha jeg er ikke religiøs, men har taget mig selv i at sige “tak gud” op til flere gange i dag, over denne optur af en lørdag.
Solen, plusgraderne og den ikke-eksisterende vind, sørgede i den grad for, at i dag vist roligt kunne betegnes som værende årets første rigtige forårsdag! Herligt.

Det er som om, jeg sætter ekstra pris på sådanne dage, efter en vinter der har været hæslig og hvor mit overskud af gode grunde har været i helt i bund. Jeg kan slet ikke få nok.

img_6419img_6410

Så dagen er altså brugt udendørs det meste af tiden. Saxo sov 2,5 time til middag i sin klapvogn, mens vi spankulerede rundt i Frederiksberg Have, der var så fin og fuld af blomster. Senere satte vi os på en bænk direkte i solen. Og jeg måtte smide halstørklædet og åbne frakken, for ikke at omkomme af varme.

Andre gode ting i dag: Jeg har shoppet i Summerbird. Jeg elsker jo normalt chokolade, men har ikke haft lyst her de første måneder af min graviditet. Men nu er lysten altså tilbage og det skulle fejres med noget af det bedste jeg ved: Amber – karamelliseret hvid chokolade, nøj det er godt.

img_6382

I aften får vi venner + børn til middag og dét glæder jeg mig til. Saxo og C er gået ned for at handle ind, og nu vil jeg begynde at rydde lidt op herhjemme. Det er ret vildt så hurtig det hele ligner noget der er løgn. Bliver spændende hvordan det mon bliver med to børn. Heh. Tænk. Mor til 2 om ikke så forfærdelig længe. Det er sgu da vildt, hva?

Må I have en rigtig dejlig lørdag aften.

Ps. Affiliate: Har I mon set at Ellos kører med -20% på hele deres fantastiske bolig-sortiment?. Nu har jeg godt nok lige shoppet på Ellos i sidste uge, så jeg holder mig i skindet, men måske det kunne være noget for jer. Og hey, i morgen har Boozt -20 på nye forårskollektioner til børn. Jeg tror jeg kigger ind forbi : )
img_6406

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag og et cykel-spørgsmål