Veloverstået scanning og et køn

Torsdag

Processed with VSCO with hb1 preset

Skøøøøønt vejr vi holder os i dag, hva? Pheeew.

Og så på vores fridag. Heldigvis var planen at se en børnefilm i Cinemateket. Men vi blev da godt våde, da vi cyklede derfra ved 11.30 tiden.

Nu sover S lur i gården, mens jeg får arbejdet og samtidig drømt lidt om hvad jeg skal give mig i kast med at bage senere. Jeg har sådan lyst til banan-brød, efter jeg så Emily’s opskrift tidligere. Banan-brød. Det minder mig SÅ meget om Australien, hvor man kan få det på hvert et gadehjørne. Dernede toaster de det og spiser det med smør. I virkeligheden ér det jo banankage. Så en kage med smør. Men I’ll take it. Jeg skal jo spise for to. Er det ikke det man siger?

Eller nej, det er netop det man ikke skal. Jeg må indrømme, at jeg tænker en smule mere over hvad jeg putter i munden i denne graviditet fremfor den første. Altså det vil sige, efter jeg er kommet ovenpå vel at mærke. Da jeg havde kvalme var det “whatever works”. Men nu hvor jeg 100% har fået lyst til mad igen, der tænker jeg over, at det jeg hovedsageligt spiser er sundt, grønt og grovt. (og selvfølgelig er der også plads til alt det hvide og det søde også. Spiser f.eks stadig noget sødt mindst en gang om dagen, det er jo mig for søren, nu bare i begrænsede mængder).

Og det gør jeg fordi, at jeg måtte erfare sidst, at jeg slet ikke er typen, der smider graviditetskiloene let og hurtigt. Heller ikke selvom jeg ammede i 1000 år og gik utrolig lange ture med barnevognen. Næ det krævede lidt mere.

I virkeligheden har jeg intet imod at blive godt rund når jeg er gravid. Jeg synes faktisk det er lidt sødt. En sød tyk preggo med runde kinder. Men det er tiden efter, når baby er født, hvor jeg bare ved mig selv, at jeg ikke kommer op i et træningscenter. Og så vil jeg gerne være, ikke nær så mange kilo fra min normalvægt hvis det da overhovedet er muligt. Giver det mening?

Vi må se hvordan det går. Det kan også sagtens være, at jeg slet ikke kan efterleve min plan om, ikke at æde mig gennem graviditeten. Og så må jeg jo leve med kiloene eller gøre noget ved det i et træningscenter, når den tid kommer. Men kan jeg undgå det ville det ikke gøre mig noget : D

Og nu vil jeg bage mig et bananbrød! : )

Her er lidt billeder fra en skøn eftermiddag i går sammen med Eva Solo, Restaurant Spontan og virkelig lækker mad. Og ikke mindst verdens måske bedste dessert ; )

Jeg lavede i øvrigt min egen kreative cocktail i Eva Solo’s nye flotte glas, og ja, det er nok meget godt, at jeg droppede min bartender-karriere for omkring 7 år siden. Heh

img_1513img_1545

^^^ Smukke mus og så mig

Processed with VSCO with hb1 preset

Med ønsket om en fortsat dejlig torsdag til jer <3

Affiliate: Ps. Har I set, at Ellos kører med -25% på alle deres varer, kun med få undtagelser? Hvorfor gør de altid det, lige når jeg har shoppet? Mit seneste køb er to af disse tæpper ud til vores køkken. De er mega praktiske, skridsikre og så kan man nemt vaske dem med en klud, da de er af plastik. Helt perfekte.

4 kommentarer

 • Emma

  Hvor meget tog du på i sidste graviditet? Du ser så smuk ud nu. Og er der andre ting, du vil gøre anderledes i anden graviditet end i første?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   17 kilo, hvilket jo ikke engang er særlig meget. Men de 7 sad bare utrolig godt fast efter fødslen og når man er lav som jeg, kan 7 kilo virkelig ses : )

   Nej, der er ikke andet jeg vil gøre anderledes tror jeg : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Du er simpelthen så yndig, også som gravid.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veloverstået scanning og et køn