Monday monday

Veloverstået scanning og et køn

img_1391

^^^ Kjole: her (affiliate).

Juhuuuu. MD-scanning i dag gik lige som den skulle. Ingen tegn på misdannelser og baby’s vægt og længde lå lige præcis som gennemsnittet. Hurra.

Jeg er SÅ lykkelig. Så taknemmelig for, at jeg (indtil videre) får lov at opleve en helt almindelig graviditet, uden ekstra scanninger og bekymringer. Hvor har det bare, ud over at jeg var SÅ syg med kvalme og opkast de første mange uger selvfølgelig, været en rar graviditet. Virkelig.

Tænk, nu har jeg blot en enkelt samtale med en fødselslæge, men ellers i princippet ingen hospitalsbesøg før baby gør sin entré engang til august. Vildt!
Nu skal og vil jeg bare nyde resten af graviditeten. Jeg kan allerede mærke, at de næste 20 ugers tid, kommer til at gå SÅ stærkt.
Det er ren lykke er det.

Nå jo, og baby er en PIGE!!! Det har vi vidst siden uge 14, men det var rart at få det bekræftet. Det er bare SÅ vildt altså. Tænk, vi får en pige. Jeg en datter, Saxo en lillesøster.

Processed with VSCO with hb1 preset

8 kommentarer

 • Tillykke – hvor er det skønt at alt er vel💓🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med lillesøster på vej:-)
  Det bliver dejligt for jer med en søn og en datter:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Stort tillykke med graviditeten 😊 Vores første barn var også en dreng, som nu er 2 år og 4 måneder. I juni sidste år fik vi en lille pige, om nu er 9 måneder. Der er kort tid imellem dem og det har til tider været hårdt, men hvor er det bare en fantastisk gave💙❤️ Jeg er så taknemmelig for, at vi har fået både en dreng og en pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er simpelthen så glad helt ned i maven på jeres vegne! For Søren hvor bliver det skønt for jer alle tre 👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Wee!! Har ventet på dette indlæg hele dagen! Hvor er det fantastisk at barnet er sundt og rask og tillykke med at det er en pige!! Hvor er det dejligt!! Min mand og jeg har bestilt tid/ købt en udvidet kønscanning i morgen, da vi gerne vil sikre os baby er sund og rask inden vi tager på bryllupsrejse, så vi er også mega spændte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint 🙂 vi har også en storebror og en lillesøster herhjemme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åhh hvor er det dejligt. Tillykke. Jeg har samme kombi. Dreng og så pige – og det er bare genialt. Han vil være der for hende for evigt og beskytte hende.Og hun vil elske ham for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Stort tillykke med scanningen og at I venter en pige:-) Jeg skal selv til misdannelsesscanning om 1 måned, glæder mig vildt meget til at få det overstået!! Det må være skønt at være på den anden side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday monday