Gravid uge 22

Amning

godmorgen-40

Halløj halløj.

Sikke et flot solskinsvejr i dag, hva? Desværre har jeg på ingen måde tid til at komme ud i det, da jeg har tonsvis af arbejde der skal gøres.
I går tog jeg nemlig en spontan fridag med Saxo, men i dag er han hos farmor hele dagen, hvilket vil sige, at jeg har lige præcis 9 timer at arbejde igennem i, inden de returnerer. Burde kunne få lidt fra hånden på den tid : )

Først skal det lige handle lidt om amning.
Amning! Det var vitterligt ikke noget jeg spekulerede meget over, dengang jeg var gravid med Saxo. Jo jeg tænkte at jeg rigtig gerne ville amme. Men jeg var ikke nervøs for ikke at kunne. Og hvis jeg mod forventning ikke kunne, ikke havde mælk nok eller andet, var jeg åben for flaske også, selvfølgelig.

Men jeg havde et rigtig godt og nemt ammeforløb, og ikke mindst opstart.
Og har I lyst til at læse mere om det, kan I altså smutte ind hos Cana lige her. Jeg har nemlig givet et lille mini-interview til hende om netop det.

Denne gang tænker jeg lidt mere over amningen kan jeg mærke. På en eller anden måde, er jeg nu blevet meget mere bevidst om, at rigtig mange kvinder har en hård opstart og ender med ikke at amme.
Bliver det lige så uproblematisk denne gang? Det håber jeg af hele mit hjerte. For amning er kort sagt pisse fedt for både mor og baby når det fungerer : )

Hav en skøn dag, venner <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 22