Hurra for Birkenstock til ømme fødder

Dagen derpå

img_3536

Reklame-links: Kjole: NaaNaa

Søndag morgen og alt ånder ro og fred her i hytten. én er opslugt af ramasjang, én er i gang med at brygge kaffe og jeg selv spiser lidt rester fra brunchen i går. Lune boller med avocado, og en med chokolade-smørelse. Mmm..
Jeg er mega træt i dag, men vi har alle sovet til klokken 08.00, så jeg har egentlig fået mine timer. Så rart  ovenpå en fantastisk fødselsdag i går, og ikke mindst en virkelig god mad-oplevelse på Geist. Dér kan jeg anbefale alle at spise. Det var suuuper lækkert.

Processed with VSCO with a5 preset

^^^ Avocado med caviar. En af Geist’ signatur-retter. Haps.

Jeg sætter viiiiirkelig pris på min uafbrudte nattesøvn (ud over når jeg skal tisse altså, heh), og mine rolige morgener, som aldrig rigtig starter før klokken 07. Mere hen imod klokken 08 egentlig.
Om 3-4 måneder, når baby melder sin ankomst, der starter vi jo forfra med hele “op-om-natten-ræset”. Lidt uoverskueligt at tænke på lige nu, men jeg håber, at jeg hurtigt vender mig til det igen. Det gør man jo.

Jeg glæder mig bare så overdrevet til at se hvem hun er. Hvordan er hendes temperament? Passer hun til det navn vi har i tankerne? Ligner hun Saxo? Det er så spændende jo. Hun er så ønsket.

img_3538

I dag er jeg i øvrigt gået ind i 25. uge. Vildt, ikke?
Jeg laver en “gravid-status” en af de nærmeste dage, men der er ikke sket det store med mig siden uge 22. Ud over et par ekstra kilo på sidebenene. Det går stærkt nu, men det skal det jo også, så det er bare som det skal være.
Jeg synes, at jeg er i den bedste periode af min graviditet, så det skal nydes på alle leder og kanter.

Her er lidt billeder fra i går. Min kjole er fra NaaNaa, dog ikke online pt. Og min jakke er fra Meotine. I må virkelig tro, at jeg ikke ejer andre jakker – fordi jeg har denne på konstant, men den er bare så god for mig, især nu hvor det der rigtig lækre forårsvejr lader vente lidt på sig.

img_3534Processed with VSCO with hb2 preset

Nu vil jeg smutte ud og nyde søndagen sammen med min lille familie. Hvis I skulle være i shoppinghumør kan jeg fortælle jer, at Boozt har -20% på alt med koden NOW20 (hvis du shopper for 899).

Jeg er så hooked på denne frakke der er sat ned med -50%! Mega pæn og så kunne jeg måske komme ud af min Meotine frakke til en forveksling ; )

Hav en skøn dag babes!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for Birkenstock til ømme fødder