First World Problems #2

En del af klubben?

Processed with VSCO with hb2 preset

Annonce i samarbejde med Libero: To streger på testen tilbage i december. Og en af mine allerførste tanker umiddelbart efter, gik på Saxo. “Han skal være storebror, hvor ér det fantastisk juhuuuu”.

Jeg kan forstå, at mange mødre bekymrer sig, og får dårlig samvittighed når de bliver gravide med barn nr to, men den følelse har jeg endnu ikke haft. Den kan jo godt stadig nå at komme, I know, men jeg har bare denne her ro og tro på, at det hele nok skal gå så godt.

Måske er det pga aldersforskellen – der bliver trods alt 3,5 år mellem de to. Han er jo en stor dreng Saxo, og faktisk tror jeg kun det bliver sundt for ham, med lidt modspil fra lillesøster. Haha.
Der er virkelig meget god fokus på ham, og med fire sæt bedsteforældre, en olde, og en moster og onkel, der altid står på spring for ham, kan jeg ikke forestille mig på nogen måde, at han bliver nedprioriteret eller vil føle at noget tages fra ham. Han er en priviligeret lille fyr, helt bestemt.

Og så er der den måde, han allerede nu, går så meget op i lillesøster. Det gør mig glad, stolt og endnu mere rolig for fremtiden. Han er SÅ omsorgsfuld. Snakker dagligt om lillesøster og har helt styr på, at hun kommer ud til sommer. Han snakker om, at han gerne vil være med til at give hende bad. At han vil holde hende med TO hænder (mens han viser mig hvordan), hjælpe med at skifte hende og at vi skal købe nogle biiiiittesmå biler til hende, som hun kan lege med. Føj hvor er det sødt og hvor det dog varmer mit moder-hjerte helt enormt. Derudover kysser han min mave hver dag og siger godmorgen og godnat til maven på helt eget initiativ. Av av, min store kærlige dreng <3

skaermbillede-2017-04-12-kl-11-38-07

Vi voksne glæder os ustyrligt til igen at skulle gennem hele møllen med et spædbarn i huset. Og selvom vi har prøvet det før, er det lige spændende denne gang. Faktisk er det utroligt, hvor hurtigt man glemmer, og selvom jeg hviler i, at jeg gør det godt nok som mor, er der mange ting jeg ved, at jeg kommer til at google og google, da det enten er en helt ny problemstilling, eller jeg har glemt hvordan det var fra sidste gang.

Så denne gang har jeg altså meldt mig ind i Libero klubben, hvor man bl.a nemt kan kommunikere og dele erfaringer med andre forældre – noget der kan være guld værd når man står i en ny og ukendt situation.
Man kan også lave en slags digital dagbog og opfordre sin familie til at følge ens barn gennem opdateringer og billeder – hvis nu man ikke er typen, der har lyst til at dele sådan noget på Facebook.

Derudover finder man en masse gode råd og vejledning, tips og støtte fra Libero, samt den nyeste viden om babys udvikling.

unnamed

I dag jeg f.eks læst om, hvordan og hvorledes det forholder sig med fly og rejser, og hvad jeg skal være obs på, når jeg som gravid skal ud og flyve. Noget der jo er ganske relevant for mig, eftersom jeg skal flyve når jeg er i 33. uge. Gruer liiiidt for det må jeg indrømme. Ikke så meget turen, er mest bare nervøs for, om fødslen mon kunne finde på at gå i gang, mens jeg er dernede. Vil helst ikke føde i et andet land. Som i overhovedet ikke. Sidste gang fødte jeg 37+6 og jeg krydser så meget fingre for, at det bliver noget lignende denne gang også.

Anyway. Libero klubben! Meld jer ind for søren (lige her)! Det er gratis, og der er som sagt rigtig meget brugbart info + gode medlemstilbud mm.

OG så kan man jo samtidig bestille en gratis blepakke af verdens (uden sammenligning) bedste bleer: Libero Touch. Dem har vi brugt til Saxo og dem kommer vi også til at benytte til lillesøster. Jeg har endnu ikke fundet en ble, der føles blødere mod huden end den. Og nu hvor vi ellers (forhåbentlig) snart kan vinke helt farvel til bleerne hos Saxo, begynder en ny ble-fase jo, når vores lille pige kommer til verden.

Processed with VSCO with a5 preset

   

3 kommentarer

 • H

  PLEEEEASE navneføljeton 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er din fine denimjakke fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Hold op du er smuk på disse billeder! Og tak for tip, skal selv føde til september, så det skal jeg da tilmelde mig 🙂 må jeg forresten spørge hvor din fine kjole er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First World Problems #2