På det seneste #2

En torsdag i indre by, et frisørbesøg og et shoppe-tip

img_0262

Indeholder reklame-links: Jakke: Meotine her, bluse lign. her, mave: 25 uger, mund: kysseklar, åbenbart.

Klokken er 13.06 og jeg har i dag lånt mig en kontorplads hos de dejlige damer fra Andedammen. Vi har rengøring derhjemme, og jeg har så meget computer-arbejde der skal laves, så måtte finde mig et sted jeg kunne være. En café kunne også have gjort det, men det er nu hyggeligere at sidde her blandt fellow bloggere. Nogle at sparre med, er altid godt : )

Er vild med at arbejde fra indre by i øvrigt. Sindssygt fed vibe, når man går gennem gaderne på sådan en solskinsdag. Var lige henne for at bytte mine fejlkøb fra Zara og hente lidt frokost for lidt siden.
Det kunne jeg godt vænne mig til, altså at arbejde fra byen, men det må blive, når jeg engang er færdig med at holde barsel. Hvornår det så end bliver. Ja nu er jeg jo ikke engang startet endnu. Jeg har en intention om, ikke at sende vores kommende datter i institution før hun er minimum halvandet år. Om det kan lade sig gøre i praksis ved jeg slet ikke endnu og afhænger af så mange ting – mest af alt hvordan vores arbejdsliv ser ud til den tid.
Vi må se hvordan livet former sig. Men fint at have sig nogle idéer og drømme tænker jeg : )

Processed with VSCO with hb1 preset

Og nu til en lille update på mit ultra spændende liv – fornem gerne ironien her :

-Bækkenet har det bedre, thank god! Mandag efter yoga var virkelig slem, men tirsdag var jeg oppe at svømme, og det gjorde åbenbart noget godt. Onsdag trænede jeg med Sif og bækkenet har haft det fint siden. Så dejligt altså. Men jeg må passe på og være obs, for har på fornemmelsen, at det hurtigt kan komme igen.

-Jeg har været til frisøren. I går. Verdens bedste frisør, Simone, som arbejder hos Gun-Britt. Simone ved hvad jeg vil have, uden jeg selv ved det. Hun er genial og det er den vildeste luksus at sætte sig i stolen hos hende. Simone, I love you <3

Se det var to punkter og så gik jeg i stå : D Jeg har vist ikke det store at berette disse dage, men jeg har det virkelig godt og jeg er glad. Min mand er glad, mit barn er glad. Vi trives.

Ps. Jeg må lige tippe jer om, at Boozt har -25% på en hel masse skønne børne-brands i dag. Bl.a på ALT fra Wheat. Også deres geniale termotøj, som vi har til Saxo.

Her er et direkte link til hele udsalget.  God shopping, hvis I er til sådan noget. Og rigtig god torsdag til jer x

Pps. Tror måske jeg har en lille skrive-blokade, så sig endelig til, hvis der er noget I gerne vil have at jeg skriver om herinde. Så vil jeg tage det op til overvejelse : )

8 kommentarer

 • Line

  I forhold til rengøringshjælp – kan du give en anbefaling? Jeg er ret hooked på konceptet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Kunne godt bruge nogle musthaves til baby! Er en voksipose guld værd eller overflødig?, hvilke barnevogne er gode? , skal jeg købe meget tøj i str. 56? Jeg er heeelt grøn – og bliver forholdsvis ung mor (26) om lidt, så alle dine tips modtages med glæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvad med at optage en roomtour?☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg gad godt høre hvad I spiser sådan til hverdag. Synes tit det ser lækkert ud, det I laver, og siden du også er vegetar, som spiser fisk, hvilket jeg også selv er, ville det være lækkert med nogle konkrete ideer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tips til ventetøj og måske lidt om hvad der skal købes in til “baby startpakken”… Det ville være lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vil du skrive noget om tanker af navne til jeres datter – kunne være spændende. Hvad for nogen i har tænkt på osv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste #2