Angst

Far-søn bånd

Processed with VSCO with a5 preset

Far- søn båndet blomstrer og vokser for tiden helt vildt. Ikke misforstå mig her,  C og Saxo har alle dage haft en kæmpe kærlighed til hinanden, men efter Saxo er blevet ældre, har fået fuldt sprog og generelt har fået interesse for mange flere ting, er der bare sket et eller andet far og søn imellem.

Det er så sindssygt dejligt at være vidne til.

C savner ham ubeskriveligt, når han er væk fra ham. Bliver seriøst ked af det, de få gange han ikke når hjem til putning – og det sker meget sjældent : p

Og Saxo elsker sin far.
De har deres helt eget rum de to, et som jeg slet ikke er en del af. Og det elsker jeg.

Processed with VSCO with a5 preset

Et lille eksempel:

De denne her fælles interesse og kærlighed for biler.

Engang havde C og jeg en Jeep. En stor sort fætter, som C elskede SÅ højt. Men da vi skulle have barn skiftede vi den ud med en mindre bil, der helt bestemt også er lækker, men åbenbart ikke har C’s hjerte som Jeep’en havde. Det er virkelig en drengeting, og jeg har svært ved at sætte mig ind i det, hehe. Men hvorom alting er, har C fået overført sin begejstring for Jeep’s til Saxo. Så hver gang vi er ude sammen, og vi ser en Jeep, skal det nævnes af enten C eller Saxo. Og holder den stille, skal de to altid hen lige og nærstudere den. Haha.

Og en anden ting er deres små rutiner. F.eks er det C, der hver gang Saxo skal i børnehave, kører ham derhen. De få gange jeg har gjort det, er han nærmest blevet ked af det, fordi han er så vant til at det er far der gør det. Så låser Saxo bilen op, og de hører musik i bilen på vej derned, og har altså deres helt egne små rutiner, som jeg kun kender til, fordi C ikke kan lade være at dele det med mig : D

Så er der fodbolden, som Saxo er begyndt at gå til i weekenden. Og ser de det i fjerneren sidder de begge to og er helt koncentrerede. Saxo er rent faktisk interesseret og de råber “mååååål” og “scooooooor” i munden på hinanden. Om jeg begriber det. Jeg kunne ikke være mere ligeglad med fodbold. Haha.

Og jeg kunne blive ved og ved. Jeg ved godt at alle ikke vil have børn, men åh hvor kunne jeg unde alle (der vil det) sådan et forhold til en lille størrelse. Det er den største lykke <3

   

3 kommentarer

 • Hvor fedt… De er da næsten nødt til at få en jeep sammen… Jeg ved godt, kvinder ikke kan forstå det, men vi mænd kan jo heller ikke forstå man skal give 25.000,- for en sofa 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, mig der altid har ville have en pige først, vil nu pludselig helst have en dreng! Hold nu op hvor sødt. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det kan så godt anbefales. Jeg glæder mig så meget til at se, hvad en pige kan : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst