Den perfekte kjole

Genialt tip til børnefamilien der skal på ferie

img_6706

Annonce: Nu skrev jeg jo lidt om kvalitetstid med familien i går, og i dag skal det så handle om et tip til noget lidt andet. Og så alligevel ikke heeelt.

Vi er begyndt at begrænse ipad-brug i hverdagen meget, da vi i bund og grund kan mærke, at Saxo bliver mere frustreret end glad, af at se forskellige serier på ipad’en/computeren. En enkelt serie, f.eks mens jeg laver aftensmad, er helt ok, men når det bliver mere, siger vi for det meste stop. Og så står den på lego-leg, togbane-bygning eller modellervoks i stedet. Det fungerer godt, at vi sætter en grænse, for det er svært for en tre-årig selv at sige stop.

Men. Der ér steder, hvor jeg er lykkelig for at der findes ipads og film til børnene og hvor vi hellere end gerne gør brug af det. Vi er slet ikke hellige på nogen måde. Og i flere situationer hedder vores motto da også: “Whatever works”.

img_6686

I rejsesituationer er det genialt f.eks – og for vores vedkommende helt uundværligt.
Nu står vi f.eks og skal i sommerhus her på fredag og her er det alfa omega, at vi kan stikke Saxo en ipad, så køreturen bliver mere behagelig for alle parter. Ligesom at vi selvfølgelig også skal have ipaden med, når vi flyver til Mallorca til sommer.

Men hvordan er det lige med wifi? Det findes jo ikke i en bil, og selvom de siger at der er wifi på mange fly, er det jo virkelig slet ikke til at stole på. Jeg har i hvert fald endnu ikke formået, at få noget net til at fungere ordentligt på et fly.

Men løsningen her lige her: Min Bio’s offline-app!! Ja TAK.

img_6786

Min Bio, som i lang tid har været det sted, hvor Saxo ser noget når han gør (fordi de har alle de bedste børne-serier og film, f.eks Alfons Åberg, Barbar (der pt er yndlings herhjemme), Barbapapa, Lillefinger, Frode Får og mange mange flere) har netop lanceret deres nye offline-app, der muliggør at børnene har adgang til alle de gode film og serier, selvom man ikke befinder sig et sted med wifi.

Det er genialt synes jeg, og appen kommer som sagt på et rigtig godt tidspunkt, nu hvor diverse ferier snart kicker ind. Love it.

Her kan I finde et link til appen i App Store. Og her finder i appen i Google Play. Så er det bare at downloade løs, så I også kan gøre brug af den offline app.

Selv tak da : )

img_6688

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte kjole