Weekend-tid

Interiør-drømme og nye spændende tider

untillltled-1

Indeholder reklame-links: Har I mon fået set, at vi har fået freaking GUBI online på Moodings? Muligvis mit all time yndlings-interiørbrand. Kunne snildt se stort set alle deres varer i vores hjem. Haha.

Så nu er der altså ingen undskyldning for, ikke at bestille den spisebordsstol, som jeg har haft et godt øje til i 1000000 år, hjem. Det er deres Beetle stol jeg taler om. Jeg er helt forelsket i stolen, fuldstændig solgt. Det eneste minus er at den er dyr, og det er selvfølgelig også derfor vi har været afventende.

Vi har en god stabil økonomi herhjemme, trods vi er to selvstændige.
Men sagen er den, at vi faktisk står overfor en rigtig spændende tid snart. En tid, der også kræver lidt af økonomien.

Der selvfølgelig det åbenlyse. At vi om 3- 3,5 måned bliver en familie på fire! (jeg kan godt mærke, at jeg igen forventer at føde omkring 15 dage før termin, fordi det var det jeg gjorde med Saxo. Det er der præcis tre måneder til i dag i øvrigt. Men måske jeg skal prøve at sætte min forventning til det lidt ned, det er jo slet ikke sikkert at det bliver det samme denne gang og jeg ender nok bare med at blive skuffet og vildt utålmodig ikke mindst, heh).
Anyway, det åbenlyse er at vi bliver fire. Det koster, ikke meget, men lidt. Så er der sommeren. Vi skal holde ferie. Først på Mallorca. Senere i sommerhus. Ikke noget der vælter noget, men igen, man bruger trods alt bare lidt flere penge når man holder ferie, ikke? : )

Og så er der sidste punkt. Det forbliver en tease, for nu. Mega blogger-agtig og vildt irriterende ting at skrive. Men jeg kan afsløre så meget, at den står på ganske nye udfordringer på det arbejdsmæssige. Et helt nyt liv, faktisk. Det er SÅ spændende. Opfølgende indlæg kommer selvfølgelig om ikke så længe..

Men ja, hvorom alting er, går vi en tid i møde, hvor vi nok bør begrænse shopping. Specielt når det handler om fire-seks nye spisebordsstole. De løber ingen steder. Men gud hvor ville de altså pynte lige her i min stue ; )

Ligesom spejlet her ville (drømme-spejl), lamperne her og det super seje bar-bord.
Åh Gubi, du har mit hjerte har du <3

Happy saturday, de damer x

4 kommentarer

 • Sikke nogle fine stole!
  Det er lidt pudsigt at du skriver du forventer, at føde 15 dage før ligesom med Saxo. Jeg havde det på præcis samme måde! Med den første havde jeg termin d. 9/8 og fødte d. 14/8, nummer 2 havde jeg termin d. 9/9, så jeg skulle da føde d. 14/9 – hvilket jeg så gjorde, ret vildt faktisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hvor sjovt : D Jeg hååååber at det bliver et par uger før termin igen, fingers crossed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nu indlægget alligevel handler lidt om Gubi tillader jeg mig lige at spørge her – selvom det altså er et lidt kedeligt spørgsmål! Hvordan holder jeres Gubi-sofabord til en 2-3 årig? Har hørt at marmor er så sart særlig overfor væsker og lign. og vi har en på 2 og en på 1, så måske er det bedre at vælge et med en anden plade? Er jeres betydeligt mærket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er helt fint : )

   Vores Gubi sofabord klarer sig rigtig fint, ingen synlige mærker eller skjolder. Det må være overfladebehabdlet med noget fra Gubi’s side. Vi har nemlig også et marmor-spisekort som vi selv har behandlet. Og det er desværre så grimt. Alt giver pletter og skjolder på det. Super ærgerligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-tid