Treat Time

Nye gulvtæpper til køkkenet

img_6637

^^^ Affiliate: Plasttæppe til køkkenet her, stole her.

Mens vi venter på en afklaring på, hvad vi dog skal stille op med gulvene i vores køkken, som vi, selvom det selvfølgelig er en bagatel, bare må erkende at vi ikke er fan af (det er primært den ret gullige farve vi ikke synes om), har jeg “spicet dem op” med to gulvtæpper. Det er hverken noget vildt eller banebrydende køb, men jeg synes tæpperne klæder køkkenet godt, og så er de af plast, hvilket gør, at de er super nemme at tørre af med en fugtet klud, skulle man spilde noget på dem. Og det er jo ikke utænkeligt i sådan et køkken, hvor der typisk laves mad.

Tæpperne er også skridsikre, hvilket betyder at man ikke skal ud og investere i et tæppe til at have under dem. Nemt.

Hvad synes I?

img_6644 img_6647

Rigtig dejlig weekend til jer! Vi går på påskeferie i dag og jeg glæder mig SÅ meget <3

1 kommentar

  • M

    Måske kan I “nøjes” med at få dem slebet igen og så lakeret med hvidpigmenteret matlak. Det har vi fået i vores nye lejlighed og det ser sgu ok ud. Man slipper nemlig for det gullige skær. Jeg ville nu helst ha’ haft hvid lud-
    og sæbebehandling, rent æstetisk, men da der er en baby på vej, tænkte jeg at nu må vi ud i lak, så jeg ikke skal tørre ALT op med det samme. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Treat Time