Beauty-favoritter under graviditeten

På det seneste #2

img_7009

Indeholder reklame-links

– Har jeg endelig fået købt mig en ny iphone. Hurra! En 7 plus. Og den er genial.

– Har jeg fået fikset mine øjenbryn af super seje Kenny Anker. Av de blev pæne. Synes jeg : )

– Er jeg startet til preggo-træning med Sif. Yay, det føles så godt!

– Og gravid-yoga hos Hélt.

– Har jeg fået monster mange bækkensmerter (dog er de nogenlunde til at holde ud i dag) og det er lidt skidt i forhold til ovenstående træning. Det skal bare ikke være let.

– Har jeg overvejet kun at gå i sko, der er gode for mine fødder og krop resten af graviditeten. Bare ærgerligt at de fleste sko der er det, ikke rigtig er mig. Men jeg føler ikke jeg kan tillade mig at være kræsen omkring det. Nogle gode bud på pæne sko, der virkelig gør noget godt for fødder og krop?

– Er jeg begyndt at få halsbrand om aftenen. Heller ikke noget jeg havde i min første graviditet (ligesom bækkensmerterne). Great

– Har jeg lige købt denne smukke (med -25%) Så fin en forårsjakke, som jeg glæder mig til at hoppe i.

– Og overvejer gevaldigt denne sommersag. Kan I forestille jer mig i den på en strand på Mallorca til juni? ; )

– Har vi, igennem en rar læser, fundet frem til C’s vielsesring. Den var blevet tabt i Frederiksberg Have, mens vi gik tur i søndags, og blev indleveret til en af havens vagter af en kvinde. Vi er SÅ taknemmelige, og shit hvor er det fedt at have en blog når sådan noget er muligt. Dejlige læsere!

7 kommentarer

 • J

  Ift fødderne kunne du også få lavet nogle ergonomiske såler, du kan bruge i alle dine sko. Jeg fik et par lavet til mine kalveknæ hos en fys, og jeg flytter dem bare rundt, når jeg får lyst til at gå med nogle andre sko. Kan slet ikke gå i sko uden mine såler nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Angulus, Birkenstock, Ecco, Vagabond, rieker, gabbor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin

  Kan helt klart anbefale Angulus, de laver så fine og behagelige sko:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E.

  Hvor dejligt at I fandt ringen!
  Mange mænd, der ikke er vant til at gå med ring, får lavet deres vielsesring lidt for stor, da de ikke er vant til følelsen om fingeren. Så måske skal han overveje at få den taget en størrelse ind, så den ikke smutter af en anden gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor skal i mon bo på Mallorca? Vi har 2 små børn på 15 mdr og en der bliver 3 til sep. Kan Mallorca anbefales?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Birkenstock! Det er jo næsten sommer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har leddegigt og kan kun gå i Eccos sko. Deres såler gør bare et eller andet, som hverken Angulus, sneakers (jeg er ikke en sneakerspige), Billi Bi eller andet gør. Og Ecco har altså virkelig uppet deres game. Jeg har både et par hvide-sølv-sneakers-agtige sko, chelsea boots, sorte, enkle sandaler, to par støvler med hæl og en klassisk sko, som altså passer ind i min gaderobe (jeg er 22, studerende i København og har meget samme tøjstil (om ikke tøjbudget) som dig). Om end jeg ikke var særlig vilde med de ecco-sneaks du selv har reklameret for. Anbefaling givet videre i hvert fald! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty-favoritter under graviditeten