En del af klubben?

Påskeklar og en middag

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Reklame-links: Kjole: Ganni, Sko: Gardenia 

God morgen. Klokken er 07.30 og jeg er den eneste i huset der er oppe. Eeelsker når det sker. Jeg vågnede for 30 minutter siden, selvfølgelig fordi jeg skulle tisse (!) og måske også fordi baby i maven, gav nogle gevaldige spark fra sig.
Jeg mærker virkelig meget liv i disse dage, og det er og bliver en fantastisk, og lidt syret, følelse.
Nu har både C, min mor og min farmor også mærket baby’s spark udenpå, så der er altså noget power i hende. Stadig så vildt at tænke på, at der ligger en baby lige herinde synes jeg. Surrealistisk på en måde. Jeg ved det jo, og jeg kan godt se, at min mave er vokset, men om morgenen syner maven altså ikke af meget og så har jeg svært ved at forstå, at hun virkelig kan være derinde. Altså at der er plads til hende. Men det er der jo : ) <3

Processed with VSCO with a5 preset

untitdled-1

I går havde Saxo en mormor-dag, og jeg fik i stedet både arbejdet igennem OG fik tid til en frokost med min veninde. Vi havde booket bord på MAIO restaurant, der ligger inde i Illum, på deres Rooftop. Illum har jo dedikeret hele deres øverste etage til nogle lækre spisesteder, og jeg synes det er genialt. Når vejret er godt bliver der åbnet op, og man kan sidde ude på deres terrasse og nyde sin mad og drikke. Det var ikke en mulighed i går, grundet regn, men det var alligevel super hyggeligt. Og maden, åhhh SÅ lækkert!
Vi delte en caprese salat og fik en udsøgt pastaret hver, inden vi gik i krig med lidt dessert. Halvejs igennem måtte vi dog kapitulere. Jeg døjer enormt meget med at blive overmæt her i graviditeten, og det skete selvfølgelig også efter denne omgang.
Blev ikke sulten resten af dagen, haha. Små hyppige måltider fungerer nu en gang bedst for mig for tiden. Men av det var lækkert! : )

img_2687

I dag er påsken for alvor skudt i gang. Og nu har min mand altså også ferie. Dét har jeg glædet mig til. Ikke mindst for Saxo’s skyld. De to er de aller bedste legekammerater, og i dag, hvor det tegner til at blive endnu en grå dag, tror jeg faktisk bare at den står på leg herhjemme. Togbanebygning, legoleg, hulebyggeri osv. Måske en tur i Zoo hvis vi får spat af at være indendørs. Vi må se.

Hvad skal I lave i påsken? Nogen gode tips til ting man kan lave med børnene i helligdagene. Hvis man ikke skal være udendørs vel at mærke.

Jeg håber I får nogle dejlige dage x

 

2 kommentarer

 • HS

  Du stråler simpelthen hen for tiden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hvor er du bare sød. Jeg har det simpelthen også bare rigtig godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En del af klubben?