Hurra for Birkenstock til ømme fødder

Sidste dag som 28-årig

img_3330

Rekame-links: Kjole: Lign. her, bluse: her (-50%), sko: lign. her.

Det er fredag, og ikke hvilken som helst dag, men faktisk den sidste dag i mit liv som 28-årig. I morgen fylder jeg 29 år.
Jeg har ikke skænket det så mange tanker, men når jeg mærker efter i maven føles det ret godt. Jeg har pt. absolut ingen stress over, at jeg om et år kan kalde mig en kvinde i trediverne. Ok, det lød lidt vildt som jeg skrev det, haha.

Nej men, jeg synes jeg lever et liv, som jeg kun kan være taknemmelig for. Jeg har verdens dejligste mand, verdens skønneste søn og netop nu en sparkende baby-pige i maven.

Arbejdsmæssigt er jeg et godt sted, hvor jeg virkelig føler mig utrolig priviligeret. At kunne arbejde med noget jeg holder af og hvor jeg 100% er min egen chef. Det er pisse fedt.
Et eller andet sted har jeg altid vidst, at det var den selvstændige vej jeg skulle gå. Men jeg vidste bare ikke hvordan eller hvad jeg skulle lave, så jeg har godt nok haft mine frustrerede øjeblikke, for at sige det mildt.
Det må være skæbnen, at jeg skulle møde en mand, der om nogen brænder for det selvstændige liv og for den frihed der, uanset hvor mange timer man så lægger i noget, følger med.
Og så må jeg nok også give lidt credit til den højgravide Kia, der tog mig under sine vinger, dengang for hvad? 6 år siden, og lærte mig alt om, hvordan blogging fungerer. Tak for det : )

Mest af alt er jeg så sindssygt lykkelig over, at jeg har mulighed for, at holde fast i mine pricipper og ønsker om, at der skal være plads og tid til ro og nærvær i hverdagen. Det kommer i første række for mig og vil altid gøre. At jeg kan give min søn en opvækst med minimal stress og jag, det gør mig glad helt ned i maven, og jeg kan se på min familie, at vi alle trives på denne måde.

Så alt i alt. Jeg har intet at klage over, og jeg glæder mig til at gå ind i mit 29. år : )

I morgen tidlig får jeg den nærmeste familie på besøg til morgenmad. Saxo har ikke snakket om andet hele ugen, og fortæller alle, at “mor skal have en gave på lørdag”. Han går op i det med liv og sjæl, og jeg glæder mig næsten mest over dagen, fordi han er så spændt. Haha. Gud hvor er det sødt.

Om aftenen skal C og jeg ud at spise, bare os to. Vi har absurd mange gavekort til gode restauranter liggende, som vi fik i bryllupsgave, så et af dem bliver brugt i morgen. Og som I ved er jeg helt og aldeles ude over kvalme og madlede, hvilket bare er så fantastisk. Mad. Findes der noget bedre? Jeg tror det ikke.

Nu vil jeg smutte ind mod byen, hvor jeg har et par ærinder. Bl.a skal jeg have fikset mine bryn hos ham her. Dét glæder jeg mig til.

Må I have en dejlig fredag x

   

4 kommentarer

 • Tine

  Blot til info, så er det dit 30. år, du går ind i, når du fylder 29 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • isabelle

  Hvad str har du kjolen i? den ser så lang ud på modellen hos asos 🙂
  – og tillykke med i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den kjole jeg har på på billedet er en gammel sag fra Zara. Derfor jeg skriver ‘lignende’ 😊

   Taaak 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for Birkenstock til ømme fødder