Angst

Søndag på en mandag

Processed with VSCO with a5 preset

Så gik den påske og sikke nogle dejlige dage vi har haft os. Det har virkelig været rart, sådan at komme helt ned i gear og bare hygge os sammen.
Søndagen, i hvert fald i Asserbro, endte jo med at blive helt fantastisk med en strålende  sol, der varmede os rigtig igennem. Og vi udnyttede det til fulde. Først på med solbrillerne og op med benene i havestolene i haven. Og efter en overdådig påskefrokost, en tur ned til stranden i Liseleje. Så smukt.

Processed with VSCO with a5 preset

^^^ Min glade lille livsnyder af en dreng.

I dag er en lidt koldere fornøjelse, men nu er vi hjemme og jeg glæder mig, som jeg altid gør efter en ferie, til at tage hul på den kommende uge.

Der bliver fart på. Jeg har absurd meget arbejde der skal laves, for som også altid efter en ferie, er jeg bagud med alt. Men det gør ikke så meget, jeg har blod på tanden og en masse energi.

Måske fordi jeg nu er i 24. graviditetsuge. Det er i hvert fald klart den fedeste periode af min graviditet so far.
Som sagt har jeg masser af energi, ingen særlige gener, og en baby der konstant minder mig om, at hun er derinde, med alle sine små spark igennem hele dagen. Det er vildt dejligt.

Nu vil jeg sætte ravioli over, koge asparges og lave ramsløg-pesto til aftenens måltid.
Andre der som os benytter sig af vegetarkassen fra Aarstiderne? Jeg synes simpelthen at det er så skønt, at man nu får forårsgrøntsagerne. De er jo så meget bedre end vinterens grøntsager!
God aften til jer x

Processed with VSCO with a5 preset

^^^ Reklame-links: Jakke: Meotine her, Kjole Ganni her, sko: Dr Martens

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst