Amning

Treat Time

untitooled-1

Affiliate: 1. Tshirt her 2. Cowboyjakke, som jeg allerede har erhvervet mig: her 3. Drømmetasken lige nu: Her.
4. Det print og den farve altså: Her. Det eneste der afholder mig er, at hver gang jeg går på gaden pt, ser jeg mindst én i det print. Men av, det er flot <3 5. SommerkjolEN: Her. Så fin! 6. Ønsker mig virkelig meget en klassisk trenchcoat ala denne fra Ganni Her, men jeg har set en langt billigere version her, som jeg overvejer i stedet.

Treat time. Genialt begreb og lige sådan jeg har det for tiden. Har lyst til at treate mig selv. Med god mad, sol i fjæset, massager og måske en lille bitte smule shopping. Forleden satte jeg lidt ting til salg på min Instagram og endte med at tjene 5000 kr på ting jeg ikke brugte længere. Sådan da! Så på den måde har jeg nu lidt, jeg kan spendere på nye ting. Jeg kunne også gemme dem til opsparingen, men det ville da være kedeligt, ikke? ; )

Faktisk har jeg en ny taske i tankerne. Jeg har ikke noget imod at bruge lidt flere penge på en taske, fordi det typisk er noget jeg går med hver evig eneste dag. Hvorimod det gør ondt i mig, hvis et par gode sko skal koste mere end 1500 kr. Og selv det er for mange penge for sko synes jeg. Medmindre de er virkelig gode at gå i. Men hvis det bare er pga mærket står jeg lidt af. Sko bliver jeg jo udtrådte i løbet af ingen tid. I hvert fald mine : )

Anyway. Boozt har i dag -20% på alle de varer I finder lige her. Jeg har én ting jeg rigtig gerne vil købe. Denne uber seje t-shirt. Det eneste der holder mig tilbage er at jeg ikke kan passe den ret længe, grundet den voksende mave der. Dammit ; )

3 kommentarer

 • Louise

  Hej Emilie
  Jeg skal have købt mig en cowboyjakke. Hvad str. er din fra Levis?
  Tak for inspiration.
  Bedste hilsner
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   God idé, det er et must : D

   Min Levis er str 36 : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Emilie
   Så fik jeg klikket jakken hjem, men jeg er i tvivl om den er for stor. Måske jeg bare er lidt for klassisk i min stil til en oversize jakke, men synes bare ikke det er så stor til dig. Bruger du normalt str 36 eller 38 i overdel?
   Knus
   Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amning