Påskeferie

Wedding season

29778076796_d6a27a5ef2_o-1

Åhhh altså for søren da. Wedding season er snart over os, og jeg tager mig selv i ugentligt, at blive dybt misundelig over andres forestående bryllupper. Jeg gad simpelthen SÅ godt gennemleve vores egen store dag igen. Og selvom jeg er noget så taknemmelig for dagen, og intet ville have gjort om, så føles det bare lidt underligt, at man aldrig skal opleve det igen. Giver det mening?

Oh well, man kan jo godt blive gift (med samme mand, tak) flere gange, og hvem siger i øvrigt, at man ikke kan gøre en stor ting ud af bryllupsdage, f.eks holde en kæmpe fest. Det gad jeg godt. Det bliver bare ikke i år med lille spædbarn.

mm6a4204_29182224464_o-1

Jeg elsker bryllupper, og i grunden har vi ikke været til så mange. Bare to af mine tætte veninder er blevet gift og Caspers venner (altså bare nogle af dem) er lidt sløve i det, hehe. Men i år har vi heldigvis to bryllupper, som jeg glæææder mig til. At de begge to ligger lige umiddelbart efter baby’s ankomst, snakker vi ikke om : p Det skal nok blive en god aften for mig anyway, selvom jeg jo nok er nødt til at tage baby med på armen. Det er man vel i sin gode ret til, ikke?

Ved ikke om jeg nogensinde fik vist jer dette lille interview, som jeg gav til bryllupsbloggen A Couple? Ellers kan I i hvert fald se det lige her.

skaermbillede-2017-04-06-kl-15-56-00

11 kommentarer

 • Har I en stræk- eller fastvikle? De er geniale til at have baby med til fx bryllup. Man kan endda få sø mange forskellige fastvikler, at man kan finde en der matcher ens outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Fint indlæg 🙂 Dejligt at se hvor glad du er blevet i denne graviditet – den klæder dig!
  Jeg vil nu ikke sige, at man er i sin gode ret til at tage baby med. Det synes jeg at man må spørge brudeparret om 🙂 Til mit eget bryllup var det ok til reception, men bestemt ikke om aftenen. Vi har heller ingen børn selv, så måske derfor vi var lidt “strenge” ift. det. Men jeg havde i hvert fald ikke været begejstret, hvis en gæst havde en baby med uden i det mindste at spørge først 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Har nu altid været glad vil jeg mene, men tak : )

   Selvfølgelig spørger man brudeparret først, men alternativet, hvis man har en baby der er en måned gammel, er jo så nok, at man slet ikke kommer. Så at man i stedet kommer et par timer med baby på armen, tror jeg at de fleste vil sige ja til. Men helt klart, man spørger først : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Det var bestemt ikke ment som at du ikke er glad normalt. Det er bare skønt at se, hvor glad du er blevet i denne graviditet – jeg mindes at du var svært plaget af kvalme og madlede indtil for nyligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej

  Vil du sælge din kjole?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arielle

  Passer ikke lige til indlægget, men må man spørge hvad din risiko for downs var? Jeg har fået et tal der hedder 1:7000 men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på den lille dumme risiko. Hvad gør du for at tænkte positivt og ikke angstfyldt omkring det? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh jeg er ikke sikker, men mener det var 1:20.000

   Jeg har slet ikke bekymret mig, men hvis jeg oprigtigt var bekymret tror jeg at jeg havde købt mig til en nifty test: http://lilleliv.dk/scanninger/nifty-test-4800kr-30-minutter-fra-10-uger-til-24-uger/

   Det er så ødelæggende at gå at bekymre sig, så hellere betale lidt penge og få det ud af verden. Men jeg er sikker på at du virkelig intet har at frygte. 7000 er jo stadig en meget lav risiko. Spurgte du hvorfor den var landet på det tal?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Emili,
  Synes simpelthen jeres kage er så fin! Kan du måske forklare smagene og hvad den er smurt med? 🙂 Skal selv giftes til august og er i gang med at finde inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for det. Den var SÅ god, men jeg har fuldstændig glemt hvad præcis der var i. Ring evt ned til Sweet Valentine og snak med Marianne, hun vil kunne oplyse dig om det : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha

   Min bryllupskage var også fra Sweet Valentine. Passionsfrugtmousse og chokoladebunde, smurt op på samme måde med topping. Det var verdens bedste kage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie