Om navne + mine yndlings pigenavne

Weekend-tid

img_0475

Indeholder reklame-links: Kjole: Custommade (udsolgt), lampe her, gulvtæppe her, spejl her.

Lige om lidt slår klokken fyraften og jeg har en aftale med min mand, som kommer kørende fra kontoret og samler mig op, så vi kan fortsætte ned i børnehaven for at hente vores lille skat hjem. Han eeeelsker når vi begge to henter ham, så vi har lidt gjort det til en fast fredags-ting.

Vores weekend står faktisk i fødselsdagens tegn, igen. Jeg havde jo fødselsdag sidste lørdag, men i morgen skal jeg sørme også fejres. Eller i hvert fald har jeg udnyttet dét at fylde 29 år, til at invitere alle pigerne + mænd + unger til aftensmad.

I aften skal vi se om vi kan forberede en smule. Det bliver simpelt. En kæmpe gryderet til de voksne, god rødvin, en omgang spaghetti+bolo til børnene, snacks og en eller anden dessert. Sikkert is, det plejer at være et hit hos alle, ikke?

Det skal nok blive virkelig hyggeligt, og sikkert også lidt hektisk, for vi bliver temmelig mange. Priser mig dog lykkelig for vores lejlighed, som vi jo bekendt rykkede ind i tilbage i November, hvor der rent faktisk ér plads til mange. Og hvor folk endda kan putte børnene i et værelse afsides, hvis der er stemning for det. Umuligt i den gamle lejlighed, og præcis sådan noget vi så rigtig meget frem til at kunne gøre da vi vidste vi skulle flytte, at invitere alle vores venner samtidig. Skønt.

Nu vil jeg smutte ned og hente et par pakker inden det går løs.

Har I nogle hyggelige planer i weekenden?

Pssssst. Meotine holder et lille hemmeligt udsalg, i forbindelse med deres 2 års fødselsdag <3
Brug koden birthdaybash2017 og få -15% på ALT hos Meotine. Koden gælder fra i dag fredag t.o.m mandag d 1 maj : )

img_0476

 

2 kommentarer

  • Pernille

    Hvor var I henne at lege med Saxo? Det ser virkelig sjovt ud for børnene!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om navne + mine yndlings pigenavne