Vacay vacay

Banan-choko shake

img_6649

^^^ Glas: Eva Solo her

God morgen! : ) Sidder pt på flyet på vej til Grækenland, men synes ikke I skulle snydes for et lille blogindlæg fra min side af : )

I dag får I min opskrift på en shake, der smager sindsssygt godt (og syndigt) og som jeg craver for vildt i øjeblikket.

Jeg er jo typen, der helt bestemt har en sød tand. Jeg kunne snildt spise kage til morgenmad – det gør jeg dog ikke, så i stedet finder jeg som regel på en morgenmad, der stadig har sødme, men uden decideret at være usund.

Det kan være alt muligt, chia-grød med mandelmælk, youghurt eller havregrød med en form for bær-kompot eller min yndlingsshake, som består af:

4 frosne bananer
1 avocado
Mandelmælk
En spiseske kakaopulver
Og skal det være ekstra sødt, en lille håndfuld dadler også.

 

img_6663

Så nemt og simpelt og SÅ godt til at stille den søde trang. Den fungerer lige så godt som en aften-snack og S elsker den også. Overfor ham kalder jeg det en chokolade-milkshake – for skulle jeg komme til at nævne det mindste om avocado, nægter at tage selv den mindste tår.
Ja, det er bl.a sådan noget mad-halløj vi “kæmper” lidt med herhjemme ; ) Det er en fase, det er en fase, det er en fase.

Tip hermed givet videre. NYD den xx

img_6656

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacay vacay