Gravid uge 26

En fødselsdag og et tip til alle forældrene

Processed with VSCO with a5 preset

Annonce: I lørdags havde vi inviteret mine veninder + mænd + børn til mad, i anledning af min 29 års fødselsdag. Det var en sindssygt hyggelig og vellykket aften, og jeg er så taknemmelig for mine kære piger

Det er sjovt, vi er allesammen i slutningen af vores tyvere, men har alligevel formået at få lavet os nogle børn relativt hurtigt, i hvert fald hurtigt i lyset af, at vi alle er fra København. Gennemsnitsalderen for førstegangsfødende i Kbh er jo over 30. Jeg tror vi har smittet hinanden lidt ; )
Faktisk har hele tre af pigerne to børn, og to venter nr 2 netop nu. Der er også et par stykker som er langt fra at ville have børn, og de er seeeeelvføøøøølgelig også med til det hele, og nyder vist bare at kunne lege med vores børn, men også at kunne tage videre i byen og kunne sove lige til de vågner næste morgen ; )

Processed with VSCO with a5 preset

Det med at have børn, der aldersmæssigt ligger tæt, er bare virkelig fedt. Og alle har stor glæde af det, når vi ses.
Lørdag var ingen undtagelse, og der blev virkelig leget igennem.
På et tidspunkt blev der dog behov for, at hive den kære ipad frem. Det var en rar lille pause for børnene, og dejligt med lidt stilhed for de voksne ; )

Processed with VSCO with a5 preset

Hvis I har læst lidt med herinde ved I, at når det gælder Saxo’s ipadbrug, så tyer vi til Min Bio, som er en streaming tjeneste til børn.
Appen er virkelig brugervenlig, og børnene kan selv bladre rundt mellem alle de forskellige serier og bedst af alt findes der så mange fine af slagsen.
Jeg ved ikke med jer, men sommetider hvis Saxo har været på youtube, er han kommet ind på noget helt sindssygt russisk børnetv, der bare er SÅ skod. Så vi har bandlyst youtube og nu er det udelukkende Min Bio, når han ser noget. Det fungerer.

miin

Derudover, som jeg også før har fortalt, har Min Bio lanceret deres geniale Offline-app, der muliggør, at man på forhånd kan hente filmene ned på ipad eller telefon så børnene dermed har adgang til alle de gode film og serier, selvom man befinder sig et sted uden wifi.

Det er virkelig genialt og et kæmpe must når man f.eks befinder sig en rejsesituation. Det er der sikkert mange der gør, nu hvor ferien for de fleste snart kicker ind.

Selv skal vi en tur til Mallorca, og jeg er allerede begyndt at downloade Saxo’s favoritserier fra Min Bio. Lige nu er det især Barbar der hitter : )

Her finder I link til appen i App store: https://itunes.apple.com/dk/app/minbio/id552801149?l=da&mt=8
Og her til Google Play:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rayv.minbiodk.egmont&hl=da

Processed with VSCO with a5 preset

1 kommentar

  • Caro

    ÅHR SAVN! glæder mig så meget til at hænge med jer igen når jeg er tilbage – ser så hyggeligt ud. Wow så mange og så store unger! (og self. lille ny <3 )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 26